Merhaba Arkadaşlar
Benim Sorunum Bilgisayarım Ethernet kartımı İlk taktığımda algılamıştı fakat aradan 1 gün geçmesinden sonra bilgisayarımı açtığım zaman bilgisayarım Ethernet kartımı Görmüyor ne yapmama grekli
teşekkürler
Merhaba Arkadaşlar
Benim Sorunum Bilgisayarım Ethernet kartımı İlk taktığımda algılamıştı fakat aradan 1 gün geçmesinden sonra bilgisayarımı açtığım zaman bilgisayarım Ethernet kartımı Görmüyor ne yapmama grekli
teşekkürler
1.bıos tan göünüp görünmediğine bak
2.aygıt yöneticisinde ethernet ile ilgili olan yerde üst menüdeki aygıt değişikliklerini tara yerine bas belki ethernet katını yeniden görebilir.
3.ethernet kartını çıkartıp yeniden tak.
4.hiç bir şey işe yaramazsa format at(pc ne format atma zamanında gelmişse format atmak kesin çözümdür)
Aygıt Yöneticisi ( Denetim Masası içinde) ne diyor ????Yani ethernet kartını ....''Ağ Bağdaştırıcıları'' nı tıklayınca görebiliyormusun ??? Göremiyorsan ...çıkar ...yeniden tak....
Görüyorsan......devre dışı....yap ...tekrar ..aktif ..et...
Bazen PCI adaptörleri akla pek uygun olmayan sorunlar çıkarır...29 gün çalışır ...30. gün göremezsin..
Özellikle ..yeniden takarken tık sesi ile yerine oturmasına dikkat et...1 den fazla boş bus(slot) varsa..sonuç alana kadar bütün boş slotları dene...
Saygılar,