arkadaşlar delirmek üzereyim....
abimin bir bilgisayarını aldım ödünç ne bileyim sorunlu birşey olduğunu format çektim windows 7 kurdum otomatik tanımadı ethernet kartını sürücüleride bende yoktu ne bileyim kendi bilgisayarımda windows 7 otomatik tanıyordu bir sürü sürücü entegreli xp kuruyorum ondada sürücüleri görmeyip yüklemiyor...
Ethernet kartına kabloyu takıyorum çalışıyor ışıkları yanar halde sorun yok...
Kasanın içinde ethernet kısmına baktım UDE yazıyor yan tarafta rh1 filan internette araştırdım arkadaşlar sanırım anakarta bütünleşik yani onboard ethernet kartı sanırım bilmiyorum...
Everest ile bakın demeyin inanın hem ultimate yeni sürüm hemde eski sürüm home edition baktım sanki pcde ethernet kartı takılı değil :(
Anakart özelliklerini everest ile aşağıya yazıyorum sürücüsünü bir arkadaş bulursa paylaşsın şu anda bilgisayarda windows xp yüklü :(
vallah arkadaşlar flash diskim yok everestin tam raporunu aktaramadım dvd rw tak çıkar yöntemleriyle uğraşıyorum kafayı yedim biri Allah için yardım etsinya şu ethernet sürücüsü sanırım anakarta onboard halledelim :(CPU TÜRÜDUAL CORE İNTEL PENTİUM D 925, 3000 MHZ (15X200)
BİLGİSAYARIM ÖZELLİKLERİNDE GÖRÜNEN AD
PENTİUM 4 3.0 GHZ
ANAKART ADI
ECS RC410-M (ASTEROPE 3) ( 3 PCI, 1 PCI - EX 16, 2 DDR2 DIMM, AUDİO, VİDEO, LAN, İEEE-1394
ANAKART ÇİPSETİ
ATİ RADEON XPRESS 200
BİOS TÜRÜ
AMİ (01/18/07)
ÇEVRE BİRİMLEYİCİLERİ
FİMEWİRE DENETLEYİCİSİ
VİA VT6308 FİRE IIM IEEET394 HOST CONTROLLER (PHY: VİA VT6307)
USB DENETLEYİCİLERİ
ATİ SB450
DMI ANAKART ÜRETİCİSİ
ECS
DMI ANAKART ÜRÜN ADI
ASTEROPE 3
DMI ANAKART SÜRÜMÜ
1.