Adamın biri, bir gün ağacın altında namaz kılıyormuş. Ağaçta bulunan başka biri de onu izliyormuş. Namazını bitiren adam daha sonra namazının kabul olması için Allah'a dua etmeye başlamış. - "Allahım sen namazımı kabul et." Ağaçtaki adam: - "Etmem", diye cevap vermiş. Adam şaşırmış. Tekrarlamış: - "Allahım sen kıldığım namazı kabul et." - "Etmem." Adamın şaşkınlığı iyice artmış. Yine: - "Allahım sen namazımı kabul et", demiş. Ağaçtaki adam tekrar: - "Etmem", deyince adam sinirlenmiş. - "Etmezsen etme. Zaten abdestsiz kılmıştım."
Etmezsen etme..
- 1
- 2
Tövbe Tövbe...Bir gün böyle fıkralar yüzünden helak olacağız...
Coşkun OLCATövbe Tövbe...Bir gün böyle fıkralar yüzünden helak olacağız...Nasil ya anlamadim. Fikra gayet güzeldi. Eline saglik arkadasim saolasin.
hehehe fıkra guzelde şirke gırıo :):)baya gunah yanı:)
baya bir günah eheheheheheeeee
Gayet hoş ama helak olacağımız kesin Komple CHIP ONLINE uyelerı çarpılmış sırf bu yuzden...
Yahu eğlenmek içinde şimdi adamın biri kendini tövbe haşa Yaratıcı yerine koymuş diğeri ibadet etmiş ama Allah rızası gözeteceği yerde resmen tövbe haşa isyan ediyor sonuçta bunlar düşünülerek oluşturulmuş böyle fıkra oluşturacağına git kafanı başka işe ver kardeşim böyle konuların fıkrası eğlencesi olmaz diye düşünüyorum...
valla borga abi bende okudum bende çarpılacam kesinn:))):D
Coşkun OLCAYahu eğlenmek içinde şimdi adamın biri kendini tövbe haşa Yaratıcı yerine koymuş diğeri ibadet etmiş ama Allah rızası gözeteceği yerde resmen tövbe haşa isyan ediyor sonuçta bunlar düşünülerek oluşturulmuş böyle fıkra oluşturacağına git kafanı başka işe ver kardeşim böyle konuların fıkrası eğlencesi olmaz diye düşünüyorum...Nese ya konu farkli yerlere gitti. Saol paylasim için güzel fikra.
tugberk_91Nese ya konu farkli yerlere gitti. Saol paylasim için güzel fikra.Nedense böyle konularda hep gerçekçi düşünüyorum ondandır bu benim görüş tarzım tabi...
ne yani güzel fıkra güldük eğlendik ne var bunda illa dinden çıkmak mı lazım.bu arada fıkra için sağol
ya millet bu fıkralar neden hep Allah c.c ve dinimizle alakalı ? bunlar gülünecek şeyler mi? hiç bunlar aklına gelmiyomu? neresi komik bu fıkraların. fıkrada diyorki etmezsen etme zaten abdest almamıştım. sen kimsinde Allah c.c ile böyle konuşma hakkına sahip olabilirsin.
lütfen biraz daha dikkat
yinebenya millet bu fıkralar neden hep Allah c.c ve dinimizle alakalı ? bunlar gülünecek şeyler mi? hiç bunlar aklına gelmiyomu? neresi komik bu fıkraların. fıkrada diyorki etmezsen etme zaten abdest almamıştım. sen kimsinde Allah c.c ile böyle konuşma hakkına sahip olabilirsin.adı üstünde fıkra yaa! Gülünmek için yazılmış bişi. Ciddi bişi deil ki. Bu kadar uzatmaya ne gerek var anlamadım!!lütfen biraz daha
Ben açıkçası hiç gülmedim.Fıkrada ağaçta duran kendini bilmezin kendini Yaratıcı yerine koyması mı yoksa namaz kılan şahsın Yaratıcısına etmezsen etme diye tabiri mi komik bunu açıklarsanız belki gülebilirim.Bu fıkra resmen kutsal sayılan değerlerle dalga geçmeye getiriyor olayı...
Biz neyi tartışıyoruz?? Renkler ve zevkler tartışılmaz!!!
felsefeyle ugrasanlar varsa bilirler dını bılgıler dogmadır(yadı tartısılamazlar).kısı yer zaman farketmez
adam fıkrayı yazdığına yazacağına pişman oldu ayrıca ne demek tartışılamazlar ortaçağdamı yaşıyoruz ters gelirse sonuna kadar tartışırım bu benim ANAYASAL hakkım.
o senın bılcegın bısey ben kıtapta yazanı dıyorum bunu ben bıyerımden uydurmuyorum .test te sorarlar sa sen baska bı sıkkı ısaretlesen olan sadece sana olur baska kımseye deıl.
hiko91felsefeyle ugrasanlar varsa bilirler dını bılgıler dogmadır(yadı tartısılamazlar).kısı yer zamanarkadaşım ben kalkıp kitabımı tartışalım dedim yukarda yazdığını tartışırım dedim doğmalar ortaçağda kaldı şimdi burda kitabı karıştırma.Son Düzenleme: Kylie ~ 28 Temmuz 2008 15:03
kylieadam fıkrayı yazdığına yazacağına pişman oldu ayrıca ne demek tartışılamazlar ortaçağdamı yaşıyoruz ters gelirse sonuna kadar tartışırım bu benim ANAYASAL hakkım.sen ortaçağı bilir misin ki kylie. tarihini oku. nickin bile yabancı. ama ortaçağda biz onları yönetiyoduk. senin gibi düşünenler yüzünden şimdi onlar bizi yönetiyo.
hiç bişey yapamazsan. Fatih Sultan Mehmet'in hocası Akşemseddini araştır. göreceksin Orta Çağın ne oldugunu
- 1
- 2