Eurovision 2009 - En Favori 2
Bu forum kilitli bir forumdur. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.hadise dün bernattı resmen
Alexander Rybak: bu arkadaşta hakkaten başaruılı yerel ezgiler var süper bir sentez yapmış zaten yaylı çalgılar olunca altınıda modren bir şekilde doldurdun mu oldukça başarılı oluyor
Hadise' nin canlı performansı gerçekten kötüydü.Kazanmak için bayağı umutluydum ;fakat dün geceden sonra ilk beşe girersek büyük başarı sayılır.
Hadisede ses yok ses (:
Arkadakiler biraz pasif kalmış.
Evet sesine ne olmuş onun öyle hasta falan mı acaba.
JeWoRArkadakiler biraz pasif kalmış.evet hastaymış ondan sesi kötüydü.hasta hasta şarkıyı söyledi.finale kadar düzelirse normal sesi ile inşallah birinci olur.Evet sesine ne olmuş onun öyle hasta falan mı acaba.
kız o kadar yogun baskı altında ki hasta ettiler kızı,aslında kendi söylecekti sarkıyı ama hasta oldugu için vokallere yuklenme olmus muhakkak bunda da bi hata var vokallerin sesi cıktı hep kızda ses yok :D rusyanın kamera cekimi ve ses sistemi kötuydu bence tam gösteremedik kendimizi (: heyecan da yaptı :s
su da gercek o kadar kıvraklıkla o sarkıyı harika söylemesini beklemeyin zaten cok zor oynayıp sarkı söylemesi..dilerim sesi bi an önce duzelir ve trt showa farklı bi boyut getirmeli diye dşünyorum berbattı sahne showlarıda :s
off n cok konustum :D
ama ilk 3 teyiz o kesin ;) ii derece alacagımızı dşünüyorum...
voiicerusyanın kamera cekimi ve ses sistemi kötuydu bence tam gösteremedik kendimizi (:Kamera açılarını, hangi saniyede hangi kameraya geçileceğini vs. sanatçıların ekipleri belirliyor. yani rusya ile alakası yok.
Hadise'nin çok önceden reklam yapması açıkça görünüyor. Ama diğeri de çok kısa bir zamanda aynı populariteyi kazanmış.
Arada pek fark yok gibi tabi bu sonuçların gerçek sonuçlardan ayıracak olan ülkeler arası ilişkiler. Ülke olarak ne kadar seviliyoruz ?
Bence 2010'da Eurovision Türkiye'de yapılacak
Mustafa@PCEurovision=Neigborvision=Komşuvision !!!Sertab Erener, her ülkeyi hareketlendirebilecek bir şarkı yapmıştı. Beat-box'la arkada aynı ritimlerin geçtiği bir şarkı veya sadece Türklerin sevebileceği bir şarkı değil.Çok extreme şarkılar yapamadıkça(Sertab Erenerin yaptığı gibi)bizim 1.olmamız
Hadise de çok başarılı bir şarkıcı ama şarkı "fazla" bize göreydi.
Selçuk İslamoğluKimileri Hadise'nin Sertab'tan daha iyi olduğunu bile söylemişti.Yalan söylemiş bence,Sertab'ın şarkısı daha güzeldi,en azından batı sound ile türk mix'ini yapmak için fonda arabesk havası veren flüt çalmıyordu.Hadisenin ses,sahne...gibi konularda Sertab'tan aşağı kalır yanı yok.Ama şarkı sadece vasat.Hadise nasıl beğenmiş anlamıyorum.
Hadise bu şarkı ile değil "Stir me up" ile katılsaydı eminim bundan daha iyi puan alırdı.Şuç hadisede değil en iyi adaylardandı,ama şarkı sadece vasat...
Son Düzenleme: Mustafa@PC ~ 17 Mayıs 2009 01:24
Turkish DeveloperTürkiye ilk 4'te olur.Oylama başlamadan önce Demiştim...
Fakat Almanyadan korkuyorum.
Azerbaycanda Hiç fena değil...
İyi olan kazansın..Türkiye ilk 4 te oldu.
Azerbaycan dan başarı bekliyordum zaten. (Arash ın bir çok hayranı var doğal olarak)
Almanya beklediğimin altında puan aldı beni şaşırttı..Gelelim Norveç'e , Ben açıkçası beğenmediğim,sadece rekor puan almasını beğendim... ve bir daha kolay kolay dinlemem..
Kuzey ve komşu ülkelerinin birbirlerine puanlarının yanında vicdanı ve duygusal yaklaşımlar ile ülke ilişkileride yine azda olsa yansıdı.. Ben hüsran yaşadığım Bosna Hersek'ten beklediğim puan gelmemiş olması..
Neyse...Buda bir başarı..Emeği geçen tüm herkese teşekkürler...