Ev Yapımı Sıvı Soğutma!!! :)
- 1
- 2
Güzel çalışma olmuş sıvı haznesi olarak pet şişe yerine mikadan güzel bir kap yapabilirsiniz.Uv duyarlı hortum alıp birde renkli soğutma sıvı alırsanız güzel görünür radyatör olarak ise eski araba radyatörlerinden birini kullanabilirsiniz kasa ancak yan kapağı kesip pleksi koymanız gerekecek şeffaf değilse yan kapak yada kasayı karbon fiberle kaplarsınız güzel olur.Kasanızı modlayarak güzel bir sistem çıkarabilirsiniz ortaya elinizde buna yatkın gördüğüm kadarıyla bunlardan daha önemlisi cpu bloğunun kendi tasarımınız olmasıdır swordmaster isimli arkadaşın kendi tasarımı vardı sanayide kendi ayarlatmıştı bilgi alabilirsiniz.
Güzel çalışma olmuş sıvı haznesi olarak pet şişe yerine mikadan güzel bir kap yapabilirsiniz.Uv duyarlı hortum alıp birde renkli soğutma sıvı alırsanız güzel görünür radyatör olarak ise eski araba radyatörlerinden birini kullanabilirsiniz kasa ancak yan kapağı kesip pleksi koymanız gerekecek şeffaf değilse yan kapak yada kasayı karbon fiberle kaplarsınız güzel olur.Kasanızı modlayarak güzel bir sistem çıkarabilirsiniz ortaya elinizde buna yatkın gördüğüm kadarıyla bunlardan daha önemlisi cpu bloğunun kendi tasarımınız olmasıdır swordmaster isimli arkadaşın kendi tasarımı vardı sanayide kendi ayarlatmıştı bilgi alabilirsiniz.başlarda işimi görsün die yapmıştım sonra senin dediğin gibi çevremden de farkı fikirler gelmeye başladı bende boş kaldıkça geliştirmeyce çalışacağım.
yanlız araba radyotörünü anlamadım biyük değilmi ayrıca uğraşırsam ince bakır borulardan kendim yapabileceğimi zannediyorum.(deneyeceğim)
teşekkürler
Süper Olmuş.... !!!!!
Tebrikler!!
Araba radyatörünün bir kısmını kesin kesilen yerleri güzelce birleştirirseniz ortaya güzel birşey çıkabilir yapanlar mevcut.
- 1
- 2