Evde teknoloji soruu ????

pcman34
12-12-2009, 13:55   |  #1  
pcman34 avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
728 mesaj

arkadaşlar ben bir evi teknolojik yapmak istiyorum isteğim şöyle yazıcıyı kablosuz modeme bağlayıp evdeki 2 pcden de yazdırma yapabilmek (kablosuz olarak), evdeki 2 pc her zaman bir birlerinin dosyalarına kablosuz olarak ulaşabilmek , bluetooth ile her zaman cep telefonu ile senkronizasyon da olmak (evin her yerinde ) , TV de mediacenter olması ve bunların uygun fiyatlı olması 
NOT: 1 pc laptop 1 pc masaüstü  Laptop=win 7  masaüstü= XP Mce  BLuetooth var ama sürekli bağlı kalmalarını sağlamam gerek, yazıcının ethernet portu yok ve yazdırmak için ayrı bir ağa geçmek istemiyorum yani modeme bağlanınca pc yazıcıyı da görecek  Kısaca yazıcıyı kablolu bir biçimde modeme bağlayıp (modem de usb protu da yok :D ) kablosuz olarak yazıcıya (modem kablosuz) komut vermem lazım bir yerde bi aygıt görmüştüm ama ethernet olarak değil kablosuz olarak yapıyordu ve kablosuz netten çıkıp o modeme girmek gerekiyordu onun için olmadı. tv ye nasıl bağlarız bilmem ben oturduğum yerden ağdaki müzikleri fln tv den dinlemek istiyorum kumandayla ,D ÇOOK UZUN OLDU KUSURA BAKMAYIN.19.00 A KADAR OLAMAYACAĞIM FORUMDA DERSHANEM VAR ŞİMDİDEN SAĞOLUN</