Evde Yatırımsız Bitcoin Madenciliği

urtozsfes
17-04-2018, 10:47   |  #1  
urtozsfes avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
0 mesaj

Merhaba Arkadaşlar, 

Bir uygulama ile kendi bilgisayarınız üzerinden bitcoin madenciliğini otomatik olarak yapabiliyorsunuz. Adım adım sizlere rehber olmak adına madencilik aşamalarını yazacağım.

1- Siteye üye olarak başlıyorsunuz. (Link) Yatırım yapmadan madencilik yapacağız. 

2- Açılan sitede üst menüdeki sign-up  başlığına giriyoruz ve üyelik bilgilerinizi girip kayıt oluyoruz.

3- Üyeliğinizi mailinize doğrulama gelirse onaylıyorsunuz.

4- Siteye tekrar giderek login ile siteye giriş yapıyorsunuz.

5- Ardından sayfa ortasındaki "download smart miner" başlığına giriyoruz. Ve uygulamayı indiriyoruz.

6- Uygulamayı bilgisayarımıza kuruyoruz.

7- Uygulama yüklendikten sonra uygulamayı açıyoruz ve benchmark analizi otomatik yapılıyor.

8- Bu analiz sonucunda bilgisayarınızın konfigürasyonuna göre yılda ne kadar kazanma potansiyeliniz olduğunu görüyorsunuz.

9- Ardında run mining diyerek benchmarktan madenciliğe geçerek kazmaya başlıyorsunuz.

10- Hoşgeldin bonusu 0,5 mBTC bugünün ederiyle 4 $ = 16 TL ediyor.

11- Kazancınız 5,0 MBTC olunca bitcoin cüzdanınıza parayı transfer edebiliyorsunuz.

12- Bitcoin transferi öncesinde sağ orta menüde "profile" -> "payment settings" sayfasına bitcoinleri göndereceğiniz cüzdan adresinizi girmeniz gerekiyor. (Yoksa benim gibi paribu' dan veya blockchain'den açabilirsiniz)

13- Son olarak pasif kazanç elde etmek için sisteme yeni bilgisayarlar kazandırarak onlardan da %10-%5-%3 kazanç primi sağlayabilirsiniz. Bu yolla pasif olarak ayda 200-300 dolar civarında kazanan youtuberlar var.  Bunun için overview sayfanızdaki "Your Referral Link:  xxxxx" linkini tanıdıklarınıza arkadaşlarınıza sistemi anlatarak gönderirseniz ve üye olurlarsa onlardan da kazancının %10 u kadar kar alıyorsunuz. 

14- Sisteme para yatırılmadığını ve ponzi olmadığını tekrar vurgulamak isterim.

15- Ödeme kanıtları sayfası da günceldir. (Link)

Herkese bol kazançlar.

Son Düzenleme: urtozsfes ~ 17 Nisan 2018 11:08 Neden: Ödeme kanıtları eklendi