Merhaba Arkadaşlar,
Bir uygulama ile kendi bilgisayarınız üzerinden bitcoin madenciliğini otomatik olarak yapabiliyorsunuz. Adım adım sizlere rehber olmak adına madencilik aşamalarını yazacağım.
1- Siteye üye olarak başlıyorsunuz. (Link) Yatırım yapmadan madencilik yapacağız.
2- Açılan sitede üst menüdeki sign-up başlığına giriyoruz ve üyelik bilgilerinizi girip kayıt oluyoruz.
3- Üyeliğinizi mailinize doğrulama gelirse onaylıyorsunuz.
4- Siteye tekrar giderek login ile siteye giriş yapıyorsunuz.
5- Ardından sayfa ortasındaki "download smart miner" başlığına giriyoruz. Ve uygulamayı indiriyoruz.
6- Uygulamayı bilgisayarımıza kuruyoruz.
7- Uygulama yüklendikten sonra uygulamayı açıyoruz ve benchmark analizi otomatik yapılıyor.
8- Bu analiz sonucunda bilgisayarınızın konfigürasyonuna göre yılda ne kadar kazanma potansiyeliniz olduğunu görüyorsunuz.
9- Ardında run mining diyerek benchmarktan madenciliğe geçerek kazmaya başlıyorsunuz.
10- Hoşgeldin bonusu 0,5 mBTC bugünün ederiyle 4 $ = 16 TL ediyor.
11- Kazancınız 5,0 MBTC olunca bitcoin cüzdanınıza parayı transfer edebiliyorsunuz.
12- Bitcoin transferi öncesinde sağ orta menüde "profile" -> "payment settings" sayfasına bitcoinleri göndereceğiniz cüzdan adresinizi girmeniz gerekiyor. (Yoksa benim gibi paribu' dan veya blockchain'den açabilirsiniz)
13- Son olarak pasif kazanç elde etmek için sisteme yeni bilgisayarlar kazandırarak onlardan da %10-%5-%3 kazanç primi sağlayabilirsiniz. Bu yolla pasif olarak ayda 200-300 dolar civarında kazanan youtuberlar var. Bunun için overview sayfanızdaki "Your Referral Link: xxxxx" linkini tanıdıklarınıza arkadaşlarınıza sistemi anlatarak gönderirseniz ve üye olurlarsa onlardan da kazancının %10 u kadar kar alıyorsunuz.
14- Sisteme para yatırılmadığını ve ponzi olmadığını tekrar vurgulamak isterim.
15- Ödeme kanıtları sayfası da günceldir. (Link)
Herkese bol kazançlar.