Eve Online MMORPG Oyunu

Berk Gurcay
28-01-2020, 10:57   |  #1  
Berk Gurcay avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2020

Arkadaşlar Merhaba Bu Konu Oyun Arayan Ancak Bulamayan Arkadaşlarımız İçin Bir Tavsiyedir Ve Herhangi Bir Kar Amacı Yoktur.

Öncelikle MMORPG Severler Olarak Düzgün Bir Oyun Bulmamız Son Yıllarda Gerçekten Zorlaştı Ve Can Sıkıcı Olmaya Başladı. Ben Bir Süredir Oyun Arıyordum Ve Eve Online'ı Buldum Oyun Aşırı Geniş Kapsamlı Bir Sandbox Oyunu Uzay Temalı Bir Oyun Ve 7500 Adet Farklı Güneş Sistemi, 4 Farklı Seçebileceğiniz İnsan Topluluğu Mevcut Ayrıca Oyun Sandbox Olduğu İçin Tek Sunucuda Binlerce İnsan Oynuyor Yani Savaş Etkinliklerinde 10000 Hatta 20000 Kişilik Savaşlar Olabiliyor. Bunlar Güzel Ynalarının Bir Kısmı Şimdi Gelelim Kötü Kısımlarına Oyun Türkçe Dil Desteğine Sahip Değil Maalesef Ve Türk Oyuncular Oyun Başlarda Karışık Olduğu İçin Hemen Bırakıyorlar. Ancak Oyunun Zorluğu Sadece 1-2 Hafta sürüyor (Oynama Sürenize Göre Değişiklik Gösteriyor.) Ve Oyun Bu Haftalarda Öğretici Olmadan Kendi Başınızın Çaresine Bakmanız İçin Sizi Eğitiyor Örnek Vermek Gerekirse Saldırı Nasıl Yapılır, Madencilik, Kaşiflik,Ticaret Nasıl Yapılır Bunları Öğretiyor. Ayrıca Oyunda Meslekler Mevcut Ve Birinden Sıkılınca Hiç Bir Ceza Ve Benzeri Bir Yaptırım Olmadan Başka Bir Mesleğe Yönelebilirsiniz. Ayrıca Oyunda Toplamda 300 Den Fazla Gemi De Mevcut Kendinizi Geliştirip Daha İyi Gemiler Ve Silahlar Kullanabilirsiniz. Zaten Kariyer Görevlerinde Size Farklı Farklı Gemiler Ve Silahlar Veriyor Oyun. Ayrıca Diğer Bildiğimiz MMORPG Oyunlarındaki Gibi Skill Geliştirmek İçin Savaşıp Seviye Atlamıyoruz Arkadaşlar Eğitim Kısmında Bir Sürü Yetenek ağacı Mevcut Ve Bunlardan Birine Girip Geliştir Diyorsunuz Ve Yeteneğin Seviyesine Göre Bir Süre İçinde Tamamlanıyor Örn; (Gunnery) Yetenek Ağacında Railgun Kullanmamızı Sağlayan (Light Hybrid Turret) Yeteneği 1. seviye için 17 dakika isterken 2. seviyesi 2 saat istiyor ve seviye arttıkça sürede artıyor.sizde o geliştirme yapılırken mesleğinizi yapmaya devam edebilirsiniz.

Daha Detaylı Bilgi Almak İsterseniz Bana Özelden Mesaj Atabilirsiniz. Bildiğim Herşeyi Sizlere de Öğretmekten Mutluluk Duyarım Şimdiden Herkese İyi Oyunlar

UYARI: Oyun Ultima Online Gibi Bir Combat Tarzına Sahip Yani Geminiz Patlarsa Gemi Ve İçindeki Herşey Gider Ancak İstasyonda Bıraktıklarına Birşey Olmaz.!!!!

Son Düzenleme: Berk Gurcay ~ 30 Ocak 2020 02:07 Neden: