Bence fb gs tartışmasını başlatan / o tür konu açan kişiler uyarılsın. Çok kez uyarılanlar ban :D
Eveeet, son gelişmeler nedir?
- 1
- 2
Off çoluk çocukla uğraşamıycam
erdem187Off çoluk çocukla uğraşamıErdem sen sinirlisin ,üstüne gitmiyorum bugün
Ya bırakın kavgayı En büyük zaten gs :d başka büyük yok..
suskun_kralYa bırakın kavgayı En büyük zaten gs :d başka büyük yok..Böyle Kişiler Yüzünden Başlıyor. En Büyükse Sana Yararı Varmı. Sadece Aklından Beyninden Cıkıyor. O Kelime Sanada Bir Yararı Yok. BANA GÖREDE EN BÜYÜK FENERBAHCE Başkasına Görede En Büyük Beşiktaş Başkasına Görede En Büyük TrabzonSpor Varmı İtirazı Olan Acaba. Bu Konulardan Harbi Gına Geldi. Bıraklım bu konuları Lütfen Sendemi Buraya Gs'nin büyüklügünümü Duyurmaya Geldin anlamadım Ben Fazla Tartışmak İstemiyorum. Söz Yetkililerde Selcuk Abi Buna Bir Cözüm Lazım Hep Aynı Konular KURALL İstiyorum Bu Bölüme Lütfen. Cok Sıktı. :(
Son Düzenleme: SaGoPa KaJMeR. ~ 15 Temmuz 2008 23:01
Bende kural çıksın dedim ama bazıları(erdem) beğenmedi
Kural çıkacakda ne olacak uyulacak mı sence?
erdem187Kural çıkacakda ne olacak uyulacak mı sence?Uyulmazsa Gerekeni Artık Yetkililer Yapacak :(
Bu sitenin zaten yöneticileri,modları var..Bizim burada kalkıp kural önerisinde bulunmamız saçma olur..
Tartışın tartışın reyting tavan yapmış zaten
XxXDaRKoXxXTartışın tartışın reyting tavan yapmış zaten
burası bayaa kahveye döndü haa.kusura bakmayın arkadaşlar ama b.kunu çıkardınız iyice.bırakın bu futbolda şu büyük bu büyük. kim hangi takımı istiyorsa o takımı tutar destekler ama akaretle değil.ben galatasaraylıyım burak fenerbahceli bana bi zararı varmı hem burası bir teknoloji forumu butür şeyler yersiz.ha biri çıkar takımıma hakaret ederse cevabını korkusuzca veririm ama kimseye bulaşmaya gerek yok..bu konu kapansın burda yoksa ucu yok bu muhabbetin.
saygılar
DaRWeLLburası bayaa kahveye döndü haa.kusura bakmayın arkadaşlar ama b.kunu çıkardınız iyice.bırakın bu futbolda şu büyük bu büyük. kim hangi takımı istiyorsa o takımı tutar destekler ama akaretle değil.ben galatasaraylıyım burak fenerbahceli bana bi zararı varmı hem burası bir teknoloji forumu butür şeyler yersiz.ha biri çıkar takımıma hakaret ederse cevabını korkusuzca veririm ama kimseye bulaşmaya gerek yok..bu konu kapansın burda yoksa ucu yok bu muhabbetin.Konu Kapandı. / Grup Acıldı
saygı
byburak2008Konu Kapandı. / Grup Acıldı
DaRWeLL eminimki modlar senin gibi düşünmüyor ve ondan bu konuyu kapatmıyor zaten şimdiye konu kapanmış olurdu..
erdem187DaRWeLL eminimki modlar senin gibi düşünmüyor ve ondan bu konuyu kapatmıyor zaten şimdiye konu kapanmış olurdu..ben zaten konunun tamamı kapansın demiyorum.şu gs fb meselesini bırakalım diyorum aşka şeyler konuşalım gibi.. sende laf atmak için açık arıyosun heralde..konuşmaya korkar oldumSon Düzenleme: DaRWeLL ~ 16 Temmuz 2008 01:21
Hadi hadi reting göremiyorum
ooy anam oy girmeyeli noldu ya:S 1 günde 5 sayfa:S ben takım tutumam isteyen istedigni desin ha ama futbol için kavgayı bırakın laf dalaşına bile girmem. arada maç izlerim gol olur sevinirm ama futbol için sevinçden başka bişeyde yapmam.. tartışma mı? imkanı yok:D
- 1
- 2