Şu var ki ülkemizde herşeyin futbolu kavga,maçlara gidilmesini rahat çekirdek çıtlatma ortamı olarak görülmesidir.
Orada adamlar paraları götürüyor biz burada onlar için hiç para almadan artı para vererek onlar için kavga ediyoruz forumda hır-gür çıkartıyoruz...Futbolun iyileşmesi için tüm TARAFTAR grupları başkanları toplanmalı ona göre hareket edilmelidir.Ör BJK yener balkondan bi maganda 1 şarjör bitirir..Sokaktan geçen masum çocuk ki neden hep çocuk oluyorsa ya yaralanır yada Allah rahmet eylesin ölür...Bunlara sence gerek var mı?
Quake sana söylüyorum bu siteye üye olduğunda ilk mesajında Playstation'u kapatırda açıkçası buraya neden üye olduğunu yavaş yavaş anlamış gibiydim(kavga çıkartmak,yöneticiler gelince süt kuzusu gibi oturmak)...
Saygı çerçevesi demişsin.Kaç gündür yusuf yusuf atan bir arkadaşımızla Fenerbahçemize etmediğin laf atmadığın neredeyse küfür kalmamış.Guiza'nın eşinin soyunması,yok uefa kupasının tesadüflüğünü söylemiş olmamız bunların hepsi ne oluyor kavga çıkarmak değil mi dostum?