Evet daha iyi anliyorum adminler........
DETROİD_35 eline sağlık gerçekten güzel çalışma benim işime yaracağı %100
teşekkür ettim.....
chip video oynatıcıyı yab artık yakışmıyor bu platforma
acıkcası deneyene kadar pardus u cok merak ediyordum ve bir gün en sonunda kurmaya karar verdim arkadaşımın eski pc sine tek cekirdek işlemcisi olan ge force 7200 ekran kartı falan olan bir pc ye kurdum ve hayatım da hic ugraşmadıgım kadar cok ugraştım tekrar xp yi yükleyebilmek icin. sisteme ne yaptıysa ne cd den ne usb den nede başka bi şey den acılmıyordu sistem sayısız denemem den sonra aynı sorunu benim gibi yaşayan internettki pardus zedelerin de oldugunu keşfettim acıkcası tekrardan elimi bile sürmeyecekgim tek işletim sistemi pardus dur. o kadar denemeden sonra en sonunda ubuntuyu kurmayı bşardım pardus u kurdugum yeri bicimlendirdigim halde uubuntuyu acınca hayretler icinde kaldım cünkü pardus dosyaları aynı şekilde ubuntu da duruyordu bunu nasıl başardı bilmiyorum ama acıkcası bu işletim sistemine asla güvenmem bence gizlilik ihlalide yapılıyor.
ayrıca özellikle agp ekran kartı olanlar sakın ama sakın kurmasın benden uyarması ;)
detroit haklı neden dicen çünkü microsoft'un yazılımında açıktan bol ne var en popüler işletim sistemi windows kötü niyetli insanlar sence hangisiyle uraşır....
linux ubuntu'yu yazanlar hiç bir karşılık beklemiyor kurunca etkinleştirmeye falan gün kaldı demiyor...
piyasadaki virüsler windows'a diş geçirebiliyor baya zamandır bilgisayar kullanıcısıyım hiç duymadım virüsten ubuntu linux işletim sistemlerinin çöktüğünü duymadım..
microsoft devamlı patlak lastik gibi yamatıyor sp1 sp2 tutmuşlar gidiyor
ubuntu veya linux bugünkü oyunları oynasın beş dakika durmam windows'ta
ubuntu'yu indrip diğer masaüstüne kuracam....
Şu oyun oynamak sorun olma anında geçicem de lanet windows a el mahkum.
bi sen mi biliyon la format atmayı soytarı ben şu an win8 den yazıyorum ilk cıktıgı dakika indirip kurdum hic bi yerden yardım almadan ayrıca win 95 den beri format atarım pc lere yaşın kac ki konuşuyon sen :@
dediklerim kesin olacak diye bi şey de demedim zaten eski bir bilgisayar vardı elimde ona kurdum özelliklerinde belirttim az cok her bilgisayarda sorun cıkarmaya bilir ama benimkini resmen mahvetti.
bi sen mi biliyon la format atmayı soytarı ben şu an win8 den yazıyorum ilk cıktıgı dakika indirip kurdum hic bi yerden yardım almadan ayrıca win 95 den beri format atarım pc lere yaşın kac ki konuşuyon sen :@şuraya hitap şekline bak windows 8 den yazıyorsun ya çok büyük iş oldu övün büyük iş başardın windows 8 i yazdın programladın kurdun yazıyorsun helal olsun sana bea
bende MAC OS'tan yazıyorum şuanSon Düzenleme: Kapalı Hesap (153334) ~ 18 Eylül 2011 23:24
alakası yok arkadaşım biz buraya hava atmaya degil millet bizim cektigimiz sıkıntıyı cekmesin yada aynı duruma düşerse sorun hakkında bir fikir oluşsun diye yazıyoruz kimseye hava atma gibi bi derdimiz olmadı.
format atmayı bilmiyor demesi canımı sıktı yoksa sırf hava olsun diye yazmadım.
seni de anlıyorum arkadaşım ama hitab şeklin o iki kelime yakışmıyor sizlere.......
herkes bir şeyler becerebiliyor bilgisayarda bunun aksini sölemiyoruz.....
bi sen mi biliyon la format atmayı soytarı ben şu an win8 den yazıyorum ilk cıktıgı dakika indirip kurdum hic bi yerden yardım almadan ayrıca win 95 den beri format atarım pc lere yaşın kac ki konuşuyon sen :@soytarı sensin... Mart 2012'de ne yapacaksın? daha diski silip tekrar bölümlemeden XP kurmaya kalkıyorsun bari gparted ile diski silip bölümleseydin XP disk işlemleri çok saçma olduğundan yapamayabilirsin...