OP Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 186
6,419 mesaj
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (153334) ~ 26 Ocak 2012 16:50
Beyler Bende yalan yok windows 8 yine korsancıların hedefinde, vürüslerin hedefinde, hacker hedefinde ,Ve en önemlisi devletlerin hedefinde.Windows kullananlar ya böyle kullanmaya devam edecek yada korsan kullanmak istemezlerse orjinal satın alacaklar yada özgür işletim sistemlerine geçecekler.Windows 8 i windows 7 den ayıran özelligi windows 7 de korsan kullananlar biliniyordu ve az zararla ve az donanım kayıplarıyla kurtuluyorlardı donanım yanmalarına sebep olan windows 7 midir yoksa uyguladıgımız crack midir bilemiyorum.Ama windows 8 in hiç acıması olmayacak 400dolar işletim sistemine harcamazsanız o 400 doları yeni bilgisayar almaya harcıyacaksınız gibi söylentiler okudum internette.(Bunlar benim sözlerim değildir sadece araştırdıgım internet sayfalarında okudugum yazılardır.)Şu sayfaların linklerini paylaşabilirmisin ?
Araştırmalarımda söylenen ve okudugum en önemli şeylerden biri insanlarının eski ekran kartlarının özellikle nvidia son sürücüleri tarafından yandırıldıgı söyleniyor bu söylediklerim tamamen alıntıdır benim şahsi fikrim bunları araştırmak gerekli.