Evet daha iyi anliyorum adminler........
Evet daha iyi anliyorum adminler........
- 1
- 2
Bakın diğer bilgisayarı yönetebilmesi için bilinçsiz bir kullanıcının bilgisayarına bir alt program yerleştirip, güvenlik duvarına izin vermesi gerekir. Örneğin bir RAT projesi. Yani Windows Live Messenger gibi bilgisayarlar birbirine bağlanıyor, uzaktaki bilgisayardan komut geliyor ve o an kullanılan bilgisayardaki programda bunu işliyor anlatabildim mi?
Yani şöyle diyelimki ben karşımda bir bilgisayarı kontol etmek istiyorum. Bunun için tek yapmam gereken karşı bilgisayara bir kereliğine gidip güvenlik duvarından izin vermek ve programcığımı yerleştirmek. Gerisini bu program işleyecektir. İsterseniz bunu basitçe bir program yazarak gösterebilirim. Visual Basic kullanarak.
Eğer biraz olsun bilinçli bir kullanıcıysanız kendini "hacker" olarak tabir eden şahıs bilgisayarınıza programcık yükleyemez. Böylece billgisayarınızı kontrol edemez.
Korsan yazılım kesinlikle yok. Benim kullandığım taktik basit. Biraz beklerseniz gösteririm.
Pardon ya yazılım yazarak yapıyorum kolay değil. Ayrıca sızmak imkansız demedim ki zaten öyle değil. Ama zor. Bilgisayarınızda Framework 4 ve İE 6 + yüklü olması gerekiyor eğer yüklü değilse video çekerek anlatırım.
Bu çok basit bir örnek. Ama bunu kullanarak karşı bilgisayardan fotoğraf,belge alabilirim, Dosya ve dizinlerin uzunca listesiniz alabilirim. Kullanıcının bastığı tuşları kaydedip eposta hesaplarını alabilir. VB... ama tabiiki yapmam. --> http://www.youtube.com/watch?v=blL5lhcEe9o
İzleyin sonra silerim videoyu.
Çalışma mantığıda şu. Benim siteme bağlanıyor ve böylece komutları almış oluyor. Ben site üzerinden başlığı değiştirince 2 saniye sonra programında başlığı değişiyor.
Evet windows programcılığından dolayı Windows kullanıyorum. Linux'u seviyorum ama Windows'u biraz daha fazla.
tolunay' ın dediği gibi göründüğü kadar kolay değil bu iş. toplan 350 çeşit sistemi elegeçirip kullanma yöntemi vardır hatta sistemi çökertip şerefsizliğine sonrada alay etmekte dahil.
nasıl olacak kısmına gelince bende basit örnek vereyim mp3 yada video dosyaları.
nasıl kısmına gelince normalde bizim yani tüm bilgisayar denen meneti kullananlar kapalı paket halindeki kodları bir şekilde ara dönüştürücüler aracılığı ile açılarak görüntülenmesi sayesinde görme ve duymaya başlayabiliyoruz.
mp3 dosyalarının içine virüs gömmek bilinen en basit yollardan birisi fakat kodu yazmaktan ziyade windows 7 windows vista ve xp bu işletim sistemlerinin 3 üde birbirinden farklı şekilde çalışıyor ve xp neysede vista ve 7 ortamında aktif hale getirmek hiçte göründüğü kadar kolay değil. uac , smart screen, çift yönlü paket filtrelemesi yapabilen güvenlik duvarına kendini belli etmeden içeriye sokabilmek önemli.
benim şirketler için kullanabileceğim yol şirket maillerinden geçiyor. tc' de kullanılan antivirüs standardı bellidir kaspersky, trend,norton,mcafee, ve esed bu saydığım yazılımların tümü % 90 lık kesime hitap ediyor diğer % 10 luk kısımda panda ıvır zıvır vs.
mp3 dosyası yada sunum dosyası yada video dosyasına yapacağım müdahale autlok üzerinden yollarsa direk mail box'a düşer dfakat bu noktada antivirüsler giriyor devreye yazdığım kod ya antivirüsü bloke edecek daha tarayamadan yada direk kendini gizleyebilecek olmalıdır. mail kutusuna düşürdüğüm bu maile kişi tıkladığı anda uac kapanacaktır zaten kullanıcı bilinçsiz ise zaten iş kolaydır ister sistemi çökertirim istersem bilgilerini transfer ederim o kısmı bana kalmıştır.
linux' çular genelde güvenlik bileşenleri disable konumdayken denerler ve bu durumda her türlü aşılabilir.
güncellemeleri tam ie9 sağlam güvenlik duvarı ve en az 3 yada 4 katmanlı bir antivirüs var ise hiçte görüldüğü gibi sistem aşılamaz.
cia olayına gelince % 90' ı web tabanlı yapılan saldırılar ile edinilen bilgiler % 5 lik kısmıda dediğim gibi mail yolu ile. erişimi tamamen bloke edip sistemi çökertme olayına gelincede genelde spofing kullanırlar ve bu olayı fark eden bilgi işlemci zaten gerekli önlemini alıp gereken müdahalede bulunur.
bazıları kral olmak için çabalar bazıları kralın yanında yöresinde gurursuzda olsa güğzel bir haayat yaşar ama kral olmak isteyenler en büyük bedelleri öderken kraalın yanındakiler hiç bir zzaman sen çıplaksın diyemez. ve profik resmime bakıpta linux cematinden olduğum düşünülmesi linux abartılıyor siyasi bir nitelik kazanıyor linux kullanıcılarının çoğuda marjinal enteresan tipler evet linux o kadar iyiki her 3-4 ayda bir yeni bir dağıtım zıçıyor oha o ne aln demedin başka bir linux ekip yardırıp alın bizde çıkardık diyor linux o kadar iyi ki ilk güncellemede cortluyor linuxün güzelliğini saymakla bitiremeyiz ama windowsda babaım oğlu değil bu saçma taraflaşmada en az linux kadar saçma
bazıları kral olmak için çabalar bazıları kralın yanında yöresinde gurursuzda olsa güğzel bir haayat yaşar ama kral olmak isteyenler en büyük bedelleri öderken kraalın yanındakiler hiç bir zzaman sen çıplaksın diyemez. ve profik resmime bakıpta linux cematinden olduğum düşünülmesi linux abartılıyor siyasi bir nitelik kazanıyor linux kullanıcılarının çoğuda marjinal enteresan tipler evet linux o kadar iyiki her 3-4 ayda bir yeni bir dağıtım zıçıyor oha o ne aln demedin başka bir linux ekip yardırıp alın bizde çıkardık diyor linux o kadar iyi ki ilk güncellemede cortluyor linuxün güzelliğini saymakla bitiremeyiz ama windowsda babaım oğlu değil bu saçma taraflaşmada en az linux kadar saçişletim sistemini makinalar yaparsa sıfır hata olur ve %100 mükemmel olabilir denir ancak oda hayal en kötü Linux dağıtımı bile en iyi Windows versiyonundan 1000 kat daha iyidir... ama en iyi tarafı destek için forumuna girmen yeterli olması... sen hala Windows kullanıyorsundur... Servis ve garanti olmasa kesinlikle Windows olmazdı... adamlar freedos satılan ürüne garantisiz diyerek satan sazanlarda var... buna rağmen Linux kullananların sayısı artıyor...
çok gördük biz özgür linuxçüleride forumlarınıda adamların eleştiriye tahammülü git orada burada windowsun kötülendiği gibi ubuntuyu linuxu kötüle bakalım seni forumdan ebediyen yasaklamıyorlar mı türkiyede linuxü millet bir yerinden anlıyor yok windows kötü linux iyiymiş ondan ya dünyanın yarısı windows kullanıyor. alışkanlıkmış bende defelarca çuvalla dağıtım denedim hatta linuxu buradaki acemi linuxcüler gibi çok sevindim partizanca neymiş "linux iyiymiş windows kötüymüş, linuxe virus girmezmiş dünyanın en baba hackerları linux kullanıyormuş" bla bla bizde ağzımızda çok sakız yaptık bu mevzuyu varılan son nokta yine windows piyasa şartlarında linuxden bir cacık olmaz win7 ve yakında çıkacak win8 varken.
Videoyu bazı kötü niyetli kullanıcılara fikir vermesini engellemek için sildim.
çok gördük biz özgür linuxçüleride forumlarınıda adamların eleştiriye tahammülü git orada burada windowsun kötülendiği gibi ubuntuyu linuxu kötüle bakalım seni forumdan ebediyen yasaklamıyorlar mı türkiyede linuxü millet bir yerinden anlıyor yok windows kötü linux iyiymiş ondan ya dünyanın yarısı windows kullanıyor. alışkanlıkmış bende defelarca çuvalla dağıtım denedim hatta linuxu buradaki acemi linuxcüler gibi çok sevindim partizanca neymiş "linux iyiymiş windows kötüymüş, linuxe virus girmezmiş dünyanın en baba hackerları linux kullanıyormuş" bla bla bizde ağzımızda çok sakız yaptık bu mevzuyu varılan son nokta yine windows piyasa şartlarında linuxden bir cacık olmaz win7 ve yakında çıkacak win8 varken.asıl Windows'tan bir cacık olmaz... olsa olsa muzlu pasta olur... Windows 8 MS için 3. Millenium faciası olacak... demedi deme... Linux dağıtımlarındada beğenilmeyen dağıtım çıkıyor tabi... ubuntu 9.10 en fazla eleştrilen dağıtım oldu... şimdilerde ubuntu 11.04 eleştriliyor...
eğer deep freeze i boot thawed yapabilirsen yapılıyor adf 0.1 ile ama tekrardan girip baktığında boot frozen oluyor anti deep freeze lerin hiçbiri çalışmıyor bende denedim inanmyorsan dene kullanduğım versiyon current version 7.22.020.3453
http://www.google.com.tr/#sclien ... ih=558&pf=p&pdl=500onlar lisans almadıkları için kullanmıyorlar lisans alanlar current version u kullanıyor ve current version kırılamıyor kırılıyor fakat yeni versiyon çıkıyor
http://www.turkhackteam.net/bilg ... hack-her-surum.htmldeepfeeze yi artık internet kafecililer bile kullanmıyor.
team id pass vercem biraz sonra pc ye reset atmana gerek yok boot thawed yap sonra tekrar gir boot thawed de kalırsa sana aferin diyecem ben bile kıramadım
biosa zarar verdiği doğrudur deep freeze hdd yi koruyor bios u değil silinecek bişey kalmadıki üstat
virüsten eser yok av yi açtım oda bişey bulmuyor
ne yapmalıyım bu durumda
hacı varya bigün bu site ile sizleri bi hack'licem göreceniz gününüzü
(desemde inanmayın)
silindiyse sorun yok ama bilgisayarında kaldıysa rarardan dışarı çıkıyor.Hemde sen farketmezsin.Sabah bi açaya çalışırsın bilgisayarı açılmaz.Ben sanalda denedim normal bilgisayarda çöktü.üstat tüm hdd ler df korumasındaydı korunmayan hiçbir yer yoktu
Dikkat ettiysen bütün adlar aynı olmaya başlıyordu.
Bilgisayarında sorun olmasında gerisi önemli değil.
nereye oyunları kaydediyorsun diyorsan oyun kaydı yapmıyorum :)
Bu çok basit bir örnek. Ama bunu kullanarak karşı bilgisayardan fotoğraf,belge alabilirim, Dosya ve dizinlerin uzunca listesiniz alabilirim. Kullanıcının bastığı tuşları kaydedip eposta hesaplarını alabilir. VB... ama tabiiki yapmam. --> http://www.youtube.com/watch?v=blL5lhcEe9oİzleyin sonra silerim videoyu.
Muhabbetinizi okudum çok ilgi çekici. İnsanlar nice aletler kullanıyor ve bunları ya maksatları doğrultusunda ya da maksatları dışında... Örneğin araba; seyahet ve ulaşım için olduğu kadar suç işlemek için de, makas; kırtasiye, kumaş gibi eşyaları küçültmek için olduğu kadar bıçaklamak için de, ateşli silah korunmak ya da spor için kullanırken suç işlemek ya da canilik için de kullanıldığı gibi ... Keşke videoyu seyredebilseydim diyorum... İlgi çekici çünkü... Siz nasıl kötü maksatlı kulanmıyorsanız seyretme de sakınca görmeseydiniz keşke... Çok merak ettim doğrusu...Son Düzenleme: CasperTweti ~ 05 Ekim 2011 15:50
current version yani lisanslı bir deep freeze anti deep freeze unfreezer vb. yazılımlarla devre dışı bırakılamıyor
kişisel bilgilere gelince msn nem facebookum birde deep freeze şifrem kişisel başka kişisel birşeyim yok
os yi her zaman son sürüm son build ve güncel kullandığım yazılımlarıda son sürüm son build güncel kullandığımdan sorun yaşamıyorum şu ana kadar kimse msn şifremi çalamadı
- 1
- 2