Evet daha iyi anliyorum adminler........
Evet daha iyi anliyorum adminler........
Şimdi ben başka birşey sormak istiyorum...Var diye hatırlıyorum pardusda da aynı program vardı ismi şuan aklıma gelmiyor.KDE masaüstünde (Kubuntu) sistem temizlik aracı gibi birşey var mı ?
Örneğin kullanılmayan , gereksiz paketleri , dosyaları kaldıran ; sistemi optimize eden bir bakım aracı ?
borcalin o bleechbit ccleaner gibi bişey depodan indirebilirisin kehanetçi arkadaş bana yılbaşı ikramiyesi lazım özelden biletin seri nosunu felan atarsın artık
kardeş ileride microsoft windowsu kaldırıp yeni bir adla işletim sistemi çıkaracakmış doğru mu :D
borcalin o bleechbit ccleaner gibi bişey depodan indirebilirisin kehanetçi arkadaş bana yılbaşı ikramiyesi lazım özelden biletin seri nosunu felan atarsın artıSweeper diye bir tane kurdum... Sistem temizleyici olarak geçiyor...
Aynı işi yapıyorlar sanırım... Ama sadece cookie , history falan temizliyor... Gerek kalmayan paketlere müdahale etmiyor :(
BleachBit ' i de deneyeyim... Tşk.
borcaalin yalnız bleachbit sakat bir programdır yenlış yerlere tik korsan sistemi uçurabilir o yüzden silmek istediklerini dikkatli seç.
bir çok kişi win7 kullanıyor ve çoguda korsan program oyun muzik ve film indiryor.kısacası win7 kullananlar illegal indirne yaptıkları için ileride hapise girme ihtimallermi var ?:)
bilgiler için teşkkürler. söylediklerinin gerçekleşme ihtimali çok yüksek.
arkadaşlar hakikaten bu sansür olayı geliyor gibi geliyor bana şimdi mesela bu aralar süren sözde telekom çalışmaları bence bunla ilgili. enteresan bir şekilde net hızım testte 8mbs çıkarken torrent hızım dipte sürünüyor eğer ahlaksız işler engeliycem ayağına -ki katılıyorum engellesinler- dosya paylaşım ağında sekte vururlarsa alırlar o serverların anahtarlrını ellerinden. riske girme ttnet