Evet daha iyi anliyorum adminler........
Evet daha iyi anliyorum adminler........
- 1
- 2
30 FPS vermiyor ara ara çıkıyor videoda ortalama 24-25 fps arası geziyor ve çözünürlük düşük 1280-800
Battlefield bad company 2 bu videoda Crossfire yapılmış zaten videoda belirtilmiş.
http://www.youtube.com/watch?v=9SwBO9fctjg
Bu videoda da 1680x1050 ve ayarlar low-medium arası
http://www.youtube.com/watch?v=uaWx3gskvAE
hepsimi cf yapmisBu oyun şimdi oynanabilir seviyedemi
çözünürlük düşük olmasına rağmen ve o bölüm oyunda en yüksek fps alacağın böüm ben o bölümde 70 fps gördüm ve bu oyunun single yani campain kısımı değil Multiplayer kısmı bilgisayarı ekran kartlarını zorluyor 64 kişilik devasa haritalarda
adam ultrada 1920*1080p de kasmadan oynuyorsa devasa haritalardada oynar.ama full hd oynarmi bilemem resmen orta seviye ekran karti performansi veriyor.yaninada 6000 serisi ucuz bir kart aldinmi bak sen performansi gor.Adamın bilgisayarı kasıyor o videodaki görüntü 30 fps ile alakası yok neyse senle tartışmıyacam fanlarla uğraşmaya değmiyor çünkü...
dahili kart ile harici kartı kıyaslamak mantıksızlığın daniskası ve bu saçma karşılaştırmanın fanla onla bunlan alakası yok. apu e350 modeli ilede var görüntü alınan değer 18 fps bazı yerlerde onun harici 10 fps yi geçmiyor. zaten gpu güçlü ama cpu güçsüz bütün işlemleri grafik kartının yüklendiği bir yapıdada olabilecek en iyi değer. netbook tarzı sistemler için tasarlanan bu yapıda alına değeri intelin ne atomlarında nede onboard grafik kartına sahip hd kartlarında almak mümkün değil donma ve kasılmadan geçilmiyor 50 fps yazsada bir anlamı yok donma oldukça.
hani 60fps aliyon ya. bize bf3 1920*1080p ultra ayarlarda fraps la videoya kaydette yutubeden izlet.ama fps oranin gozuksun hani normal grafik kartin varya takilmiyorya sende 60fps aliyon ya kanitla bize.Kusura bakma ama sana diyecek söz bulamıyorum ben sana benim sistemim multiplayer da full de oynatıyor dedim mi. Bundan önceki sistemimde ise Cylone GTX460 SLI vardı ondada oynayamadım FULL de işlemci sorun yarattı neyse senle uğraşılmazbilgisayarin bu bf3 den ulra full hd bir bf3 u frapsla izlemek istiyorum takilmadan.
Marka / Model: İşletim Sistemi:Windows 7 Ultimate (64-bit) İşlemci:Intel CORE İ3 560 :( Anakart:MSI P55A-G57 Ekran Kartı:nVidia Asus GTX560T DirectCU Ses Kartı:VIA Internet Tarayıcı:Google Chrome Antivirüs Yazılımı:- Kullanmıyorum -
http://www.youtube.com/watch?fea ... ded&v=mdPi4GPEI74#!
bu amd ürünü hariç ürün gerçekten sağlam i72630qm modelini yalayıp yutuyor gücünlen. A8-3510MX bu işlemci gerçekten aşmış durumda kendisini harici ekran kartından hiç farkı yok 6700 vga kullanıyor i7 nin çakıldığı yerlerde bile donma takılmadan eser yok.
benim inteli övdüğüm yok ayrıca aptal aptal cevaplar yazma artık. intelin harici vga olmadan birşey yapamayacağını belirttim zaten daha ne belirtmeliyim acaba ?
Bu tanıdığımda var. MW3ü 720p fullde oynuyor. ki monitoru 720p zaten.
Bize fanboy diyen kişi kör kütük AMD Aşığı
adamlara diyonuz ya takilarak oynuyorlar full hd ultrada cunku frabsla video hemde full hdBilgi 0 anlaşıldı duvara vursam ses gelir senden gelmez AMD ye söylede sana maaş bağlasın
video cekip btf3 son ayarlarda oynamaya korkuyorsunuz.cunku full hd ayarlarda 40fps alinca fraps si full hd kayit ve sese dahil edince fps 20 nin altina iniyor ve takiliyor.o adamlar onbord kartlariyla full ayarlarda frapsla full hd video cekerken korkmuyorlar intel ve nvidia fanboylari sli 460 ve 560 kartlarla intel islemciyle korkuyorlar.
bencesiz intel ve nvidia fanboylugunu birakin cunku daha onbord ekran karti sahipleri olan adamlarlan bile bas edemiyonuz.
etseydiniz frapsla full hd bf3 de hersey acik 1920*1080p cozunurlukte bir oyunu yutuba kaydederdiniz hemde ibreler fps ler acikken.
daha amd nin on bord ekran karti ile yarisamiyonuz intelide nvidia yida savunmayi kesin.
sizlerden fanboy olmaz ancak lol boy olur.
Senin yaşın kadar ben AMD sistem kullanmışlığım vardır burda fan diyeceğin en son kişi benim AMD babanın oğlu değil sana ucuza satsın
19 yasindasin 28 kez amd kullandin say len hepsini duyalim.Amd nin en fazla kac modelini kullandin.Yalan soylersen unuttugun bir gun hatirlatirim.13 yildan fazladir bilgisayarla bogusuyorum hangisinin ne performans verdigini cok iyi bilirim. 3000 den fazla bilgisayar topladim.ben pentium 100 le disketten oyun oynarken sen parmagini emiyordun.celeron 333 serisiyle age of empires 2 conq 8 kisilik turnuvalara bile katildim.anlicagin cogu islemci ve bilgisayari bizzat kullandim.kullanmasam sana kalkipta i3 de nv560 la frapsla full ayarlarda full hd goruntu cek demem.cunku cekemezsinde ondan.takilir biliyorum.i3 islemcinle bf3 u son cozunurlukte calistirdiginda %100 calisiyor ve sen bide frapsla video cekicen hangi islemciyle cekicen goruntuyu zooort.Al işte şimdi bir şey diyecem olmiyacak 19 yaşında olduğumu nerenle salladın senle uğraşmıyacam DEĞMEZ
iki gun once 1055 6x bir amd islemci ile 5870hd ekran karti ile ultra ayarlarda full hd bir sekilde bf3 oynadim.ve amd 6x %30 la calisiyordu oyun acikken.senin islemcin i3 lemi %100 ken frapsla video ceksen donar yoksa amd 6x %30 la kullaniyorken mi fraps takilmadAN video cekicek.
amd nin en dandik 4 cekirdek islemcileri bile bf3 de %100 calismazlar.
bana cobanligini yaptigin inteli ovme onlarida kullandim.
oyun denince amd.bitti.
SENİN BİLDİĞİN KADAR BENİM UNUTMUŞLUĞUM VARDIR
Akşam akşam sırf uğraşsın
MSI GTX 460'ların tekini donanım haberden Demircibu'ya sattım zaten SLI düzeni olarak 1-2 defa kullandım kasa ve işlemci sıkıntılıydı anakarttada SLI desteği var ve ben orda yazan anakart üzerine 2 tane anakart değiştirdim ve P55 G57 dede SLI Desteği var ilk sayfasında simgesini görürsün ben bu forumu bir ara bıraktım 2 sene kadar girmedim zaten girdiğimdede epey bir şey dğişmiş donanım haberdeki üyeliğim ise 2006 yılına ait
http://forum.donanimhaber.com/m_40036246/mpage_1/key_/tm.htm
Ve GTX560'ı aldığımda senin konuna yazmıştım buyur o sırada onboard takılıyordum
https://www.chip.com.tr/forum/dun ... -adida_t227390.html
buyur buda geçmişte açtığım bir kaç konu
https://www.chip.com.tr/forum/9800GT-9600GT_t111667.html
https://www.chip.com.tr/forum/nvi ... -farki_t113256.html
https://www.chip.com.tr/forum/E52 ... -4-GHZ_t100672.html
Buda eski çürüttüğüm mazilerde kalanlardan biri
Ayrıca benle konuşurken lavbali olma oğlumlu felan zaten attığın msjlar yaşını azda olsa belli ediyor
Ne halin varsa gör uğraşamiyacam seninle
Bak sana bir yalan daha gösteriyorum
Bak anakartım P7H55 orada yazan değilmiş anaa acaba benim işlemcim ne
Bak belkide 560 SLI yapmışımdır
yazdığım yazıyı okudunmu
ben orda yazan anakart üzerine 2 tane anakart değiştirdim
Tarihe bak ya tamam neyse sonra devam ederiz yine 3. sayfayada tekrar bak ;)
İyi geceler sana.....
19 yasindasin 28 kez amd kullandin say len hepsini duyalim.Amd nin en fazla kac modelini kullandin.Yalan soylersen unuttugun bir gun hatirlatirim.13 yildan fazladir bilgisayarla bogusuyorum hangisinin ne performans verdigini cok iyi bilirim. 3000 den fazla bilgisayar topladim.ben pentium 100 le disketten oyun oynarken sen parmagini emiyordun.celeron 333 serisiyle age of empires 2 conq 8 kisilik turnuvalara bile katildim.anlicagin cogu islemci ve bilgisayari bizzat kullandim.kullanmasam sana kalkipta i3 de nv560 la frapsla full ayarlarda full hd goruntu cek demem.cunku cekemezsinde ondan.takilir biliyorum.i3 islemcinle bf3 u son cozunurlukte calistirdiginda %100 calisiyor ve sen bide frapsla video cekicen hangi islemciyle cekicen goruntuyu zooort.13 yildan fazladir bilgisayarla bogusuyorum
iki gun once 1055 6x bir amd islemci ile 5870hd ekran karti ile ultra ayarlarda full hd bir sekilde bf3 oynadim.ve amd 6x %30 la calisiyordu oyun acikken.senin islemcin i3 lemi %100 ken frapsla video ceksen donar yoksa amd 6x %30 la kullaniyorken mi fraps takilmadAN video cekicek.
amd nin en dandik 4 cekirdek islemcileri bile bf3 de %100 calismazlar.
bana cobanligini yaptigin inteli ovme onlarida kullandim.
oyun denince amd.bitti.Yaşlarımız yakın olması gerek çünkü 1990 yılından beridirde bende bilgisayar ile haşır neşirim
Konu hakkında bir şey söylemiyorum çünkü benim intel-nvidia sevdiğimi bir çok forumdaşımız zaten bilir
Alıntı yaptığın ve fotoğrafını koyduğun konunun devamına hiç baktın mı orada kimler var ?
Ben AMD kötü bile demedim sadece videolardaki oynanabilir seviyede değil FPS düşük dedim hay MAŞŞALLAH ordan burdan buraya kadar geldik bu arada verdiğin linkteki videolarda en üstteki tek fraps ile çekilmiş diğerleri değil dikkatli bakarsan anlarsın
Neyse olsun gece gece iyi eğlence olmuş...
Bak belkide 560 SLI yapmışımdır
- 1
- 2