Evet daha iyi anliyorum adminler........
Evet daha iyi anliyorum adminler........
Detroid kardeşim rahatsız ediyorum ama bir şey sorabilir miyim_?
Ben HDD üzerinden kurulumu pek sağlıklı bulmuyorum XP üzerinden diğer sürücüye bi windows 7 kurdum w7 normal çalışıyor fakat bi program yükledik kurduk diyelim sonra bilgisayarı kapatıp açtık diyelim o açılış esnasında chkdisk yapıyor yani w7 üzerinde yaptığım her değişiklikte chkdisk yapmak zorunda kaldım aksi halde işletim sistemi üzerinde işlem yapamıyordum... Sonra dvd den kurulum yaptım ve normale döndü... En sağlıklısı DVD veya USB den kurulum...
yok harddiskten format atmak bence de en sağlıksızı.. daha önceden hızlı olsun diye çok yaptım ama bu şekilde çok fazla sorun çıkıyor... özellikle xp'de hiç alakasız sorunlar çıkartıyor.. win7 kurarkende usb kullanıyorum en iyisi...
yöntemizniz güzel hazır sistem kalıbını sistem tepsisinde tutarak iso formatını okutmak güzel bir fikirmiş :) Denemedim çalışıyormu ama eğer bu şekil bir yapı çalışıyorsa bazı sorunlar rahatlıkla altlatılabilir. :)
örneğin hdd ye hdd içinden full format atmak mümkün. Tabi bunu açıklamak resimde olduğu akdar kolay değil malesef:(
Sen 1 tane xp 1 tane windows 7 kullanıyon ben 2 tane windows 7 1 tane xp kurdum ayni bilgisayara 3 yıldırda sorun çıkmıyor.Aynen bu şekil kuruyorum.Kurarken sadece hızlı format atın parti patlatmayın yoksa sürücü yerleri değişir.Sekil A daki resimde c: sanal cd rom oldu.Nerden biliyorsun yakında aynı sisteme w8 ide kurucağım ayrıca F sürücüsünde ubuntu vardı ama kaldırdım... Şu anda 3 işletim sistemi var...Sana sorum şu ben harddiskten w7 yi kurunca diskte neden sorun oluşmuş olabilir??.. Yukarıda bahsettiğim sorun
@murat2010
Yandaki harddisk widgetini nerden indirdin?
hangi sistemin uzerine kurucaksan kuracagin yer formalanmis olmali imajin saglam olmali.Anlayabilmek için soruyorum kusura bakmazsan...
Yanii şimdi benim F sürücüsü bomboş şimdi bu 3 işletim sisteminden herhangi birinden ıso dosyasıyla kurulum yapabiliyoruz doğru anlamışmıyım??.. W8 i bu yolla bi deneyeyim bakalım nasıl olacak..
yillardir yaparim normal cd ile kurulumundan bir farki yok.cunku xp uzerinden kurarken kuracagim yere format atiyorum.bir kaç kere yaptım ve kesinlikle pişman oldum. öncelikle sistemler birbirine karışıyor dosyalar brbirine geçiyor... kısacası sağlıklı olması için bir neden yok ayrıca eski sistemdeki virüslerle birlikte formatlamış oluyorsun bilgisayarını tekrar o virüsleri yüklüyorsun bilgisayarına...
ben hafıza kartı özerinden usb kart okuyucu ile windows7 kuruyorum. kullandığım hafıza kartını bu linkten satın aldım. hafıza kartı yazma koruması olduğu için dvd gibi vürüs girme sorunu yok. dvd gibi kısa ümrü yok. dvd gibi okuma hızı düşmez. http://www.hepsiburada.com/Liste ... oductId=ft00274&categoryId=110001