arkadaşlar ekran kartı+ram+psu alcam exa daha ucuz nasıl bir site havale ile getirtcem güvenlimi
exa bilgisayar
- 1
- 2
EXA gayet güvenli exa yı kullanan birçok insan var ve memnunlar.Şu ana kadar macbook pro sipariş edip tuğla alan olmadı.Alışverişide havale ile yapacaksın.Sen siparişi vericeksin.Sana hesap numarası verecekler.Sen o parayı yatıracaksın ve sonrada kargo ile sipariş ettiğin şeyler sana gelecek
havale ile sorun çıkmaz değilmi arkadaşlar
Çıkmaz merak etme Exa kapı gibi sağlamdır.
Ama bence İnventus'u tercih et. Hem daha ucuz, hem daha güvenli.. Kapıda ödeme seçeneği bile var.
exa daha cazip yardımlarınız için teşekkürler havaleyi nasıl yapcaz anlatabilirmisiniz
internetten alışveriş yapmak çok güzel de garanti konusu insanı dusunduruyor. Pc topladınız pc de bır sorun cıktı diyelim.bu durumda ne yapacaksınız. Bilgisayardaki sorunun hangı parcada oldugunu bılmedıgınıze göre kasayı mı gerı göndereceksınız. işte bunlardan dolayı internetten sistem toplamaya çekiniyorum.
konu iceriğinin dısına tasmayan bir soru sordum.bilen arkadaslar yanıtlarsa sevinirim
setareinternetten alışveriş yapmak çok güzel de garanti konusu insanı dusunduruyor. Pc topladınız pc de bır sorun cıktı diyelim.bu durumda ne yapacaksınız. Bilgisayardaki sorunun hangı parcada oldugunu bılmedıgınıze göre kasayı mı gerı göndereceksınız. işte bunlardan dolayı internetten sistem toplamaya çekiniyorum.Geçen hafta arkadaşımın Exa'dan aldığı akasa zen 520w kasanın güç kaynağı bozuldu,
konu iceriğinin dısına tasmayan bir soru sordum.bilen arkadaslar yanıtlarsa
Exa'yı arayıp durumu anlattı onlarda bizim servise getirin biz gerekini yaparız diye yanıt verdiler, cuma günü haber verdiler gelip alabilirsiniz diye neyse psu geldi bende dün yani cumartesi günü arkadaşıma gittim hem format atmak hemde psu'ya bakmak için ve gördüğüm olay karşısında Exa'yı bir kere daha taktir ettimNormalde akasa 520w psu 110 tl civarında psu komple yandığı için yerine yenisini verilecek fakat akasa psu elleirinde olmadığı için onun yerine High power 500w psu'yu vermişler ki High power +80 sertifikasına sahip ve fiyatı da
Yani adamlar müşteri memnuniyeti için arızalanan ürünün muadilini değil daha da iyisini vermişler,
Oyüzden böyle sağlam yerlerden aldığın sürece herhangi bir sorun çıkmaz ve 3-5 lira için adını sanını bilmediğiniz yerlerden alış veriş yapmayın,
Aslında hakikaten kaliteli hizmet edip etmedikleri ürün arızalanınca çıkıyor ortaya...
sonuna kadar AHMET abiye katiliyorum...EXA.
ahmet79Geçen hafta arkadaşımın Exa'dan aldığı akasa zen 520w kasanın güç kaynağı bozuldu,
Exa'yı arayıp durumu anlattı onlarda bizim servise getirin biz gerekini yaparız diye yanıt verdiler, cuma günü haber verdiler gelip alabilirsiniz diye neyse psu geldi bende dün yani cumartesi günü arkadaşıma gittim hem format atmak hemde psu'ya bakmak için ve gördüğüm olay karşısında Exa'yı bir kere daha taktir ettimNormalde akasa 520w psu 110 tl civarında psu komple yandığı için yerine yenisini verilecek fakat akasa psu elleirinde olmadığı için onun yerine High power 500w psu'yu vermişler ki High power +80 sertifikasına sahip ve fiyatı da
Yani adamlar müşteri memnuniyeti için arızalanan ürünün muadilini değil daha da iyisini vermişler,
Oyüzden böyle sağlam yerlerden aldığın sürece herhangi bir sorun çıkmaz ve 3-5 lira için adını sanını bilmediğiniz yerlerden alış veriş yapmayın,
Aslında hakikaten kaliteli hizmet edip etmedikleri ürün arızalanınca çıkıyor ortaya...
ahmet79Geçen hafta arkadaşımın Exa'dan aldığı akasa zen 520w kasanın güç kaynağı bozuldu,benim exa ya sözüm yok. hatta alışveriş yapsam ya hepsiburada ya exa dan yaparım. ve yaptımda hhd aldım, kapıma kadar teslim edildi ve sorunsuz kullanıyorum. ben sistem toplamayı bulundugunuz kentteki bir bilgisayarcıdan yapmanın daha dogru olduğu kanısındayım. pc topladığınızda bir sorun ile karsılasırsanız en azından muhatabınız daha yakın olur diye.
Tabikide kargo ile uğraşmamak için yakın olması daha iyidir.
ben sadece 3 parça bişey alcam öyle sistem toplamıyom exadan alıyımmı tavsiye edermisiniz
havale nasıl oluyor diye sormuşsunuz. bunu ödemeyi nasıl yapacağınız ile ilgili sayfada detaylı olarak görürsünüz zaten. orada banka hesap numaraları veriliyor. uygun zaman dilimi içinde parayı bankaya havale ediyorsunuz. ürün kargoya veriliyor.
ödeme ile ilgili size bir alternatif sunayım üstelik güvenli. garanti bankasında bir hesap açıyorsunuz. daha sonra garanti internet subesinde sanal kart oluşturuyorsunuz. bu aslında gercek bir kredi kartı degil. limitinde ne kadar varsa o kadar harcama yapabilirisiniz. bu şekilde havale ile de ugrasmazsınız. bu ödeme yönteminin bildiğim kadarıyle hemen hemen bütün alışveriş sitelerinde uygulanabilirliliği var
Şimdi ben birşeyi anlamadım ürünü elimize aldıktan sonra mı parayı havale ediyoruz :)) yoksa ürün gelmeden mi eğer ürün gelmeden para veriyosak yanlış ürün gönderdilerse napcaz açıkcası insan tedirgin oluyor :))
arkadaşlar 12.05.09 tarihinde sapphire hd4830 ve 500w highpower sipariş ettim havalesinide ertesi gün yaptım aradan birgün geçti havale onaylanmadı dedikleri hesaba ve sipariş koduyla beraber yatırdım parayı
exa nın kurumsal bayisiyim. bilgisayar sektöründe güvenilirlik olarak başı nadir firmalardan biridir. eğer bir problem çıkarsana personel hatasından labilir.
- 1
- 2