Arkadaşlar ses kartı siparişi vermiştim exa'dan mail geldi.ürün stoklarımızda yok başka bi ürün veya iptal ederbilirsiniz diye.
Sipariş iptali için yarın mail atıcam,kredi kartıyla almıştım.Param ne zaman iade edilir karta ve bi sorun olmaz dime.Şimdi benim ariyetten bankaya falan gitmem lazım mı yoksa sadece sipariş iptali maili atmam yeterli mi.
lütfen bi arkadaş bilgilendirsin beni.
Exa.com.tr sipariş iptali
Yanlış hatırlamıyosam 3 iş günü içerisinde tekrar hesabına iade ediliyor.
Hayır gerek yok, telefon et daha sağlam olur müşteri hizmetlerini ara ve iptal et
3 iş günü içinde paran hesabına iade edilir herhangi bir sorun olmaz merak etme, exa bu tür konularda oldukça sağlamdır.
mail attım cevap attılar 3 iş gününde paranız iade edilecek diye.. bilgilendirdiğiniz için teşekkürler :)
Exa'nın müşteri hizmetleri biraz yavaş işliyor ama kargolama ve satış sonrası desteği gayet güzel. 1,5 TB Harici bellek aldım kendilerinden kargo zaten ertesi gün elimde olacak benim, ben kargomu takip etmek için mail attığımda "Alışverişten 1 gün sonra kargo takip numarası verebiliyoruz." dediler.
Kargo takip numarası gelene kadar harici belleği kullanmaya başlamıştım zaten : )