Windows XP Pro. sp3 32 bit yüklemiştim pcye bi süre hiç bir sorun olmadan kullandım... Sonra bi süre pardus kullandım ardından bugün aynı yükleme cdsiyle xp sp3 ü tekrar yükledim
.exe uzantılı (dosya uzantısı var, yok değil) dosyaları açarken
bir ms-dos penceresi ekranın önüne gelip gidiyor(içi boş), ve .exe dosyası açılmıyor... :(
aynı cd, farklı bir şey yapmadım ama şimdi böyle bir sorun var.
yüklerken bütün hd yi biçimlendirdim....:S
ne yapmalıyım
.EXE Dosyaları Açılmıyor (windows xp) YARDIM LTFN
bilgisayar 2gb ram, 320 gb hd.
nette bazı yerlerde performans tan ayar yapın şunu yapın falan diyor ama ben yapamadım...
açmak istediğim dosyaya sağ tıklayıp özellklerden bazı şeylerle oynadm bu sfrde
çıkan dos penceresinde "program is too big to fit in memory" dedi.
deminde açılmıyodu bi kaç deişiklk yptm şmdide bu çıkıyor...
vve bunlardan sonrada tekrar yklemstm xp yi yine aynı srun.. yani yine format atsam yine aynı sorun çıkacak...
yani r ye basıp onar demem bir şeyi çözmeyecek
nasıl disk alanı yetersiz aynı haldeyken 3 ay önce normaldi... 295 gb boş alan var ve açık olan program bile yok (ztn açılmıyorlar)
açmak istediğim dosyaya sağ tıklayıp özellklerden bazı şeylerle oynadm bu sfrde
çıkan dos penceresinde "program is too big to fit in memory" dedi.
senın sorunu su acmak ısdtedıgın exe doslyalarını msndos komutula calıstırı secmısın ondan tum exe lerı duzeltene kadar aynı yerden ornek
bırlıkte ac ıle exe lerı normal halıne cevır butuıp dosyalar hep boyle ac kaydet de duzelır onun dısında tekrar
format atman gerekcek
sonuc dosyanın usutne gel bı exenın masunu sagıyla bırlıkte ac yanı su programla dıcen sen ms doslar ac deyıp memory yANI hep bolye acı kaydetmısın...
o ıngılızce cumleyı google boyle tercume edıyor bu arada
programı çok hafızasına sığacak şekilde büyük
exe dosyalarının açılmamam neden sisitemin exe uygulamasını bir başka sisitem oalrak atamış olması.
adını unuttum bir program ile aç dediğinde bunlar açılıyor. ama en kolayı sisitem geri yükleme yaparak sistemi hatırlatmak.
olmazsa format gibi windows üzerine windows kurmak.
siyah ekranda yapımı
başlat >> çalıştır >> cmd assoc [.exe=[exefile]] yap exe sisitemi eski haline gelir