slm arkadaşlar bilgisayarı kullanırken hemen hemen hergün taskmgr.exe, winlogon.exe ,drwtsn32.exe gibi hatalar veriyor ve sonra bilgisayarı kilitliyor bazen masa üstündeki simgeler kayboluyor...ctrl+alt+delete bile işe yaramıyor artık reset atmaktan bıktım halbuki bu bilgisayarı yeni aldım yani bu hatalar donanımsal nedendenmidir yoksa windowsun hatalı kurulumundanmıdır? bilgisayarı geri götürmeden önce bir fikrim olsun istiyorum
exe hatalarından bıktım...
donanımsal olmaıs mümkün değil bunun için şunu uygulayın Msconfig te başlangıç sekmesinden devre dışı bırakın. O zaman sistem açıldığında çalışmayacak ve hata vermeyecektir. Hangi dosyalar hata veriyosa onları sonlandırın düzelmesi gerekir eger olmassa zaten siz büyük ihtimal vürüs yemişiniz baştan kurmanızı tavsiye deriz
dediğin yerden hepsini devre dışı bırak dedim çünkü aptal bilgisayarda bazen internette bazen madia playerda bazende durduk yere yapıyordu o yüzden hepsini devre dışı bırak dedim bişey olmaz demi...
msconfigin çok fazla yardımcı olacağını sanmam anladığım kadarıyla .exelerde bir sorun var önerim sistemini onar böylece windows sistemini denetleyecek ve eksik yada hatalı paketleri sistemine kuracak ve sorun çözülecektir. kolay gelsin