Musty sormuş:
İlk Başta bu sorun yüzünden format attım.1 Hafta olmadı.Aynı exeler büyük ihtimal virüsler ortaya çıktı.IoctlSvc.exe rs32net.exe faceback.exe temp.exe nwiz.exe ıphcebgj0er8r.exe gibi çok değişik exeler var görev sonlandırdan hepsini sonlandırınca pc kendine geliyor.Eski haline dönüyor.Msconfigten başlangıc seçeneğinden başlangıçta başlamamları için iptal ettim ama yinede pc açıldığında ilk başta beyaz bi resimde virüs resmi gösteriyor.Arka planıda gpedit.msc yazarak ayarladım.Ayrıca masaüstünde sağ tuş özeliklerde sadece görünüm ayarlar vardı onlarıda ayarladım ama yinede pc açılışta ve işlem yaptığımda takılıyor.Bunları araştırdım ama tam net şeyler bulamadım.İlkince olduğunda kendi antivirüs yüklemişti.Busefer antivirüs yüklememiş.Ama açılışta bi anda antivirüs belirten arka plan olması beni çok kuşkulandırıyor.Önceki olduğunda format atmıştım.Sp2 yüklüyodum yanlışlıkla tabi sonra sp2 olduğunu görünce kapattım ya ondandır diye düşünüyorum yada 4-5 kere ard arda elektirikler gitti ve sonra açtığımda bu sorunlar başladı.İnternetten araştığımda bağlantıları çıkar tak sorun geçer diye okudum ama hiçbi işe yaramayacak.Yardımcı olursanız sevinirim
Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
Service Pack 2 Windows Xp Pentium 4 2.40 Ghz (Sorun Yüzünden Özelikleri Göremiyorum Aklımda olanlar bunlar)
İnternet Tarayıcı: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9) Gecko/2008052906 Firefox/3.0