EXPER

ganymedes
20-04-2011, 16:33   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj

ARKADASLAR  hiç kusura bakmayın exper alınmaz  yanındna bile  gecmeyin nedenleri

1-) yetkili servisler cok ukala ve bilgisiz ilgisiz

2-) teknik servis berbat 40 gunden önce  bilerek makınaya bıle bakmayıp yollamıyorlar 1 saat lik işi bile olmayan makına en  erken 40 gunde gelıyor  sana

3-)  1 yıl içinde aynı sorun  3 kere yasanıyorsa yasal olarak değiştirmesi gerekirken makınayı başka yerlerde hata bulup  bu   aynı hatayı 3 kere servise alınmamış görunuyor.

4-) piyasada dolaşan exper asus'un parçalarını kulnıyor şehir  efsanesi bir  balon  asus filan kulandıkları yok

5-) exper diz üstü makınalar  cok güzel mangal olarak kullanıla bilir  dızınıza koydugunuz an 1 saatte iyi pişmiş pirzola hazırlayabilirsiniz.

6-) bilgisayarınızı  açınca  dıkkat edın cevre bakanlıgı  ceza  yazmasını sitemiyorsanız ses izolasyanonu yaptırın ses den dolayı cok ceza yiyebilirsiniz.

ALDIĞIMA  BİNLERCE KEZ LANET OLSUN
YERLİ MALI TÜRKÜN MALI HER TÜRK ONU KULLANIP PİŞMAN OLMALI
KENDINI SEVEN  YANAŞMASIN EXPER'E

orkan.akgun
20-04-2011, 18:32   |  #2  
Üye
74 mesaj

hahaha :D:D süper yazmıssın kardeş

Jubei76
20-04-2011, 18:34   |  #3  
Jubei76 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 6
3,579 mesaj

Evet bende yerli malı halkın malı herkes onu kullanmalı demek isterdim ama maalesef biz bu işi yapamıyoruz daha doğrusu doğru dürüst yapmıyoruz,geçmiş olsun ders acı bir şekilde olmuş umarım bir daha hazır bir bilgisayar özelliklede çok iyi bir sistem olmadığı müddetçe laptop bile almak zorunda kalmazsın.

firatcds
05-05-2011, 14:13   |  #4  
Taze Üye
13 mesaj
Alıntı: ganymedes  
ARKADASLAR  hiç kusura bakmayın exper alınmaz  yanındna bile  gecmeyin nedenleri

1-) yetkili servisler cok ukala ve bilgisiz ilgisiz

2-) teknik servis berbat 40 gunden önce  bilerek makınaya bıle bakmayıp yollamıyorlar 1 saat lik işi bile olmayan makına en  erken 40 gunde gelıyor  sana

3-)  1 yıl içinde aynı sorun  3 kere yasanıyorsa yasal olarak değiştirmesi gerekirken makınayı başka yerlerde hata bulup  bu   aynı hatayı 3 kere servise alınmamış görunuyor.

4-) piyasada dolaşan exper asus'un parçalarını kulnıyor şehir  efsanesi bir  balon  asus filan kulandıkları yok

5-) exper diz üstü makınalar  cok güzel mangal olarak kullanıla bilir  dızınıza koydugunuz an 1 saatte iyi pişmiş pirzola hazırlayabilirsiniz.

6-) bilgisayarınızı  açınca  dıkkat edın cevre bakanlıgı  ceza  yazmasını sitemiyorsanız ses izolasyanonu yaptırın ses den dolayı cok ceza yiyebilirsiniz.

ALDIĞIMA  BİNLERCE KEZ LANET OLSUN
YERLİ MALI TÜRKÜN MALI HER TÜRK ONU KULLANIP PİŞMAN OLMALI
KENDINI SEVEN  YANAŞMASIN EXPER'E
merhaba arkadaşlar, açıkcası yazılan şeylere çok şaşırdım. yaklaşık 2 yıldır exper kullanıcısıyım teknik servisle sadece iki kere işim oldu. notebookumun dvdrom kapagında sorun vardı. açılırken takılıyordu fln. araya satın aldıgım magaza girince maalesef iş biraz yavaşlıyor. çağrı merkezini arayıp durumu anlattım direk servse göndermemi önerdiler. ben de öyle yaptım. 1 haftada elime geçti bilgisayarım.ikincisinde ise netbookumda yazılımsal bir sorun oldu. format atmayı beceremedim. teknik servise kendim götürdüm götürdüğüm gibi ilgilenip her şeyini hallettiler. aynı gun içinde geri aldım.  teknik servisle gerekli irtibatı kurarsanız gayet yardımcı olmaya çalışıyorlar.
ısınma ve ses probleminden bahsetmişsiniz. dediğim gibi iki sene oldu. ben öyle bi soruna rastlamadım. eger dizinizin üstünde hava almasını engellicek vaziyette kullanıyorsanız laptopların hemen hemen hepsi ısınır. biraz da kullanırken dikkat etmek lazım. sırf kötülemek için abartılı yorumların dogru olmadıgını düşünüyorum. belki siz bi talihsizlik yaşamış olabilirsiniz ama bunu tüm exper modellerine yansıtmanız yanlış benim çevremde bir çok exper kullanıcısı var hepsi çok memnun özellikle teknik desteğinden..
asus muhabbetine gelince piyyasaki bütün laptoplar hemen hemen aynı fabrikadan çıkan parçalarla üretiliyor zaten. compal foxcon gibi üreticiler tarafından üretilip çogu bilgisayardada aynı parçalar kullanılıyor. bu nedenle asusda da experde de toshibada da kullanılan malzemeler genelde aynı oluyor. almadan önce biraz araştırma yaparak bu detayları öğrenmenizi tavsiye ederim. en son exper nr81b modelini çok uygun bir fiyata arkadaşım aldı. araştırdıgımızda bu ürünün parçalarını compal tarafından üretildiğini öğrendik. compalda dunyanın en büyük bilgisayar bileşenleri üreticilerinden biridir. asus sony ve toshiba gibi diger markalarında compalın ürettiği bileşenleri kullandıgı da bilinmektedir..
yine de size geçmiş olsun dilerim,  teknoloji  ürünlerinde böyle sorunlar ortaya çıkabiliyor. benim de aynı şekilde bir cep telefonu üreticisiyle ilgili dşüncelerim var ama bu şekilde yazmayı dogru bulmuyorum. :)
son olarak Türk ürünlerini karalamaya çalışmak yerine daha faydalı eleştrilerde bulunsanız ne güzel olur. 
saygılar...