arkadaslar bilgisayarımı ilk actığımda hiç bir seye basamıyorum bu yüzden ctrl+alt+delete yaparak oturumu kapat diyorum ve ilk basta RTHDCPL.EXE dosyasını şimdi sonlandır diyorum daha sonra explorer.exe dosyasını şimdi sonlandır diyorum daha sonra oturum kapanıyor ve acılınc adüzeliyor bana explorer .exe dosyasını bulabilirmisinizz???
yada kendi bilgisayarınızdan upload edebilirmsiniz?? lütfen
exploere.exe hatası
olabilirde başlat/çalıştır/ msconfig den istenmedigin şeyleri kaldıra bilirsin ama bence sen format at
RTHDCPL.EXE hatasını açılşta alıyorsanız realtek ses kartınız için gerekli güncellemeyi yapabilirsiniz sanıyorum yukrada arkadaşın linkini verdiği güncelleme bu ama tam olarak hatayı yazarsanız yardımcı olmaya çalışalım
Kolay gelsin
yani hata sadece oturumu kapattığımda şimdi sonlanır diyorum o kadar
verdiğin güncellestirme olmadı
explorer.exe yi sonlandırmak oturumu kapatmaz.Sadece masaüstü ve görev çubuğunu yok eder.
yok ben onu demiyorum oturumu kapat dediğimde explorer.exe hatası geliyo yoksa ben explorer.exe sonlandırınca oturum kapanmıyo
bazı arkadaşlar yardımcı olmak için güncelleme linki veriyorlar,sorunu olan arkadaşda uyguluyor,sonuç alamıyorsa demek ki kendisi denemeden link koyuyor.link koymak çözüm değil arkadaşlar.kendimiz sonuç aldıysak link koyalım lütfen
bunaların hiçbirine gerek yok.yapmanız gereken norton systemworks aracı kurunuz.isterseniz full sürümünüde atarım.sonra tüm yazılımsal sorunları düzeltecektir.
kolay gelsin.
arkadaslar ben bugün format attım ama yine aynı hata nasıl kurtulacam bundan norton system works bir işe yararmı yarasa linkini atarmsın
hee bide RTHDCPL.EXE hatası almıyorum sadece explorer.exe hatası
bide ben arkadasımın orginal cd siyle format attım onun ki arcelik benim ki pro 2000 media center 2005 ile format attık sonra tr yaması var onu yukledik onu yukledik ten sonra öle oluyor ama arkadsımda olmuyor
tabiiki işe yarar.
kolay gelsin.
enes_fb,format atacağın pc de marka ve modelin bir önemi yok.bilmeden konuşuyorum,format mı attın yoksa üzerine kurulum mu yaptın?
ama ben 2 dir media center 2005 le böle attım oldu baska bir cd le format atcam
kardaş baksana
sen yanlış yapıyorsun.
sen bence benle konuşmalısın.
çünkü:aynısı bende de oluyordu
sonra o sorunu çözdüm
sen gtty diye bir yer biliyor musun?
beni tanıyormusun?
hatırladın mı?
SATICI ENESSSSSSSS
xp cdsini tak,başlat çalıştıra şu komutu yaz.
‘ rundll32.exe setupapi,InstallHinfSection DefaultInstall 132 %windir%\inf\ie.inf ’
bu kadar...
ama sorun internet explorer değil ki sadece explorer(masaüstü)sorunu