Arkadaşlar pc son formatini yedikten sonra explorer 7 yüklemesi yaptim fakat hangi sayfayı açarsam açayım sayfa görüntülenemiyor/bulunamıyor hatası ile karşılaşyrm.
internet bağlantımda problem yok zaten başka browserlar kullanıyorum ancak explorer çalışmıyor.
kaldırıp İE 5 denedim aynı tekrar 7 yükledim aynı.
bilgisi olan var mı bu konuda?
Explorer 7 sorunu
ağ desteği ile güvenli modda iken test edermisn bir sorun varmı yüksek ihtimalle anti virus programı bu sorunu çıkartıyor
explorer özelliklerinden bağlantılar\yerel ağ ayarları\ayarları otomatik olarak ayarla burayıda işaretlemeyi unutma....
Eğer XP kullanıyorsan ie 6 kullan derim Explorer 7 nedendir bende bilmiyorum ama benim bilgisayarımda da bir arkadaşımın bilgisayarında da aynı sorunları vermişti hatta onun bilgisayarında donma yapıyordu Explorer 7'yi kaldırdım ve 6 yükledim sorun kalmadı. Sende aynısını yap ve 6 kullan.
Güvenli modda tarama gerçekleştirdim ama KİS 7 bişey bulamadı zaten virüs kaynaklı oldugunu zannetmiyorum ama programı da yükleyip geri kaldırdım o kadar ya fayda etmedi
Problemi çözdüm.Advanced Windows Care programının sistemi en uygun hale getirme diye bir özelliği var onunla tarama yapınca explorer da problemler bulup düzeltti.
Şimdi çalışıyor. Explorer 8 denyrm arayüzü geliştirmişler biraz daha ama hala firefox a göre çok yavaş..