Evet baslıktakı sorun tamamen şöyle:
İE 7 den beri gelen bu sorun (Ctrl+f yani bul komutu) çalışmıyor 8 i buyuk umutlarla yuklerken bu konuda kapanmıs olur diye düsünüyordum fakat değisen olmadı ve komut calışmamakta ısrar ediyor.Başınızdan geçipte düzeltebildiyseniz yardımcı olurmusunuz?
Explorer 8 de bul komutu çalışmıyor
Zaten o ekran cıkmıyor beni deli ediyor.Ne yazı nede ikon boş bir sutun o kadar
Hiçbirsey yüklü değil setupdan sonrasında hiçbirsey eklenmis değildir.Silip tekrar yuklemek de işe yaramaz kanımca.
[/URL]
Demek istediğim önceki IE'den kalma toolbarlar etkiliyor olabilir. Internet Seçenekleri -> Programlar -> Eklentileri Yönet kısmından, Araç çubukları ve uzantılarda neler bulunuyor sizde? Adobe Flash harici hepsini "Devre Dışı Bırak"ın ve yeniden başlatın IE'yi.
Ekrandan anladığım kadarıyla bayağı bir şey zaten yüklüymüş önceden.
Oraları da hayli karıstırdım ancak değişim söz konusu değil.
O zaman size daha fazla yardım edemeyeceğim. Ekranda olmaması gereken onlarca ikon var orada. Bu ikonların hepsi IE'ye eklenti olarak yapışmış önceden, en basitinden menü çubuğunun yanındaki toolbar, BT ikonu, yanındaki garip n harfi şeklindeki ikon, MSN ikonu hatta. Bunlar IE8'den çok daha önce çıkan şeyler olduğunu varsayarak, uyumsuz olabilir diyorum sadece. Umarım sorununuzu o eklentilerle de çözersiniz.
BT ikonu bluetooth programımla ilgili ofis onenote ikonu bunların bul seceneğini etkilemesi söz konusu olmamalı ama yinede devredısı kalan eklentiler bunlar.Devredısı kalan o kadar eklentiye ragmen hala değisen birsey olmadı.
bendede o kadar eklenti var ama çalışıyor.msn den tutta mcafee eklentisine kadar adobe siydi bilmemnesiydi.sorun yok bende bul komutu çalışıyor.sende neden çalışmıyor ki anlamadım?:S
Zaten bana normal bir sorun çıkmaz nerde anormal sorunlar onlarla ugrasırım
fekoZaten bana normal bir sorun çıkmaz nerde anormal sorunlar onlarla ugrasırıaynı durumu ben de yaşıyorum. ama ie7 de böyle bir sorun yoktu. ie8 kurdum bu sorun başladı. sanki bu sorunun çözümü yokmuş gibi geliyor bana. ie8 tekrar kurdum ama yine düzelmedi
e-eyupcmd yi yönetici haklarıyla açıp aşağıdaki kodu girin..teşekkür ederim. az önce yabancı bir forum sitesinde gördüm ve buraya eklemek için sayfayı açtığımda karsımda gördüm bu mesajı :) işe yarıyor.
regsvr32 oleacc.