SMİLE ADLS ALMIŞTIM.BİR SORUNDAN DOLAYI NOTEBOOK UMU RECOVERY YAPIP TEKRAR BAŞLADIĞIMDA MSN VE VİRÜS PROGRAMI GÜNCELLEME YAPTIĞIM HALDE HİÇ BİR İNTERNET SAYFASINA GİREMİYORUM.ACABA YÜKLEDİĞİM EXPLORER 7 DEN KAYNAKLANABİLİRMİ.ÇÜNKÜ KABLOLU VE KABLOSUZ BAĞLANTILARIM SORUNSUZ ÇALIŞIYOR.YARDIMCI OLABİLCEK BİR ARKADAŞ LÜTFEN
EXPLORER DA SAYFA AÇAMAMA?
genellikle explorer hata verir geç açılır sen opera kullan hepsinden iyi
Asil sorun firewall (güvenlik duvari) gibi görünüyor. ie7 yi bloke etmis olabilir. firewall ayarlarindan bloke ettiklerine bak yada firewall da önce tüm baglantilari serbest birak ile deneyebilir hatta güvenlik yazilimlarini kapatip deneyebilirsin. Eger sorun firewall da degilse;
Baslat / Denetim Masasi/ Internet Ayarlari na cift tikla. Acilan menü de sol üstte "BAGLANTILAR" a tikla. Gelen sayfada; altta sagda "Ag Ayarlari" na tikla, acilan menüden en üstteki "ayarlari otomatik ara" satirbasindaki kutucugu isaretle. Tamam, tikla. Uygula, Tamam. Pc ni yeniden baslat. Yine de baglantin yok ise Internet ayarlarini yeniden ac ve tam temizlik yaptir. (hepsini sil) pc ni yeniden baslat.