Bu size çok saçma gelebilir ama ben yine de sormak istiyorum. İnternet explorer da sayfalar açıkken tık sesi geliyor sanki bi yere tıklıyormuşum giibi ama ben tıklamıyorum acaba sayfa kendini mi yeniliyor diye bakıyorum bi değişiklikte yok.. Benim endişem acaba pc me girilmiş olunabilir mi? Daha önce bir kez başıma geldiği için çok endişeleniyorum.
explorer da sayfalar açıkken tık sesi geliyor
O tık sesı normal. Sayfa açılırken veya bır yere tıkladıgında cıkar o ses. KAfaya takılacak bır sey degıl
Bir yere tıklamıyorum ya da yeni bir sayfa açılmıyor. Durup dururken oluyor.
Belkide kullandığın tarayıcıda pop up gibi şeyleri engellerken yulkarıda çıkan uyarının sesidir o.
bu açtığınız sayfdaki otomatik yönlendirmeden kaynaklanmaktadır.Örneğin sayfada bir flaş gösterimi vardır lakin flaş dosyaası başka bir sunucu siteye upload edilmiştir.Siz sayfayı açtığtan sonra bu gösterim size sunmak için siz farkında olmadan sayfa içinde sayfa gibi size sunulmaktadır.<hemen hemen tüm sitelerde bu işlem uygulanmaktadır. Örneğin ben burada bir resim göstermek istiyorsan bunu imageshack sitesine upload ederim linki alıp buraya eklerim . Önceden böyle değildi diyeceksiniz bunun çözümüde muhtemelen bir şekilde windows ses ayarları ile oynamışsınız, denetim masası ses ayarlarına girin sistem seslerini seçip ayarları varsayılana getirip kaydedin