ARKADASLAR BENİM EXPLORER GİRİŞ SAYFAM DEĞİŞTİ İSTEMEDİĞİM SİTELERE YÖNLENİYOR. EXPLORERİN ÜSTÜNE SAĞ KLİK YAPIP GİRİŞ SAYFASINI DEĞİŞTİR BÖLÜMÜNE GELDİĞİMDE GİRİŞ SAYFAM BÖLÜMÜ MATLAŞMIŞ BİR ŞEKİLDE VE GİRİŞ SAYFAMI DEĞİŞTİREMİYORUM (ORAYA GOOGLEYİ EKLEMEK İSTİYORUM). BUNU ANCAK SİSTEM GERİ YÜKLEYEREK DEĞİŞTİREBİLİYORUM. GİRİŞ SAYFASINI DEĞİŞTİREBİLMEK İÇİN NE YAPMALIYIM. ACİL YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM. ŞİMDİDEN İLGİNİZE TEŞEKKÜRLER.
EXPLORER GİRİŞ SAYFASI YARDIM
UNUTMADAN GOOGLEYİ AÇIP GİRİŞ SAYFAM YAP DİYORUM YİNEDE OLMUYOR. EXPLORERİ AÇTIĞIMDA YİNE BAŞKA BİR SİTEYE YÖNLENİYOR
arkadaşım bu ya spy yada bilgisayarında yönetici tarafından erişim kısıtlanmış.ama spy olma ihtimali yükss
adresinden spybot search&destroyu indir güncelle ve tarat sorun çözülecektir..
OK ARKADAŞIM DENİYORUM
SONUCU BİLDİRECEM
VALLA DENEDİM KURDUM AMA YİNE DEİŞMEDİ BAŞKA ÖNERİN VARMI. HA UNUTMADAN BEN BİRAZ ACEMİYİM BİRAZ ANLAYACAGIM BİR ŞEKİLDE ANLATIRSAN SEVİNİRİM.
tahminimce bilgisyarına virus girmis. hangi siteye girersen gir o site geliyo dimi. bunun sebebi o zararlı dosyanın 'regedit' dosyalarına girmis olması. bunu 2 sekilde silebilirsin
1) ad-aware programını indir sistemi tara. regedit dosyalarından zararlı dosyayı bulur ve siler.
2)bulabiliyosan başlat-çalıştır regedit yaz o dosyayı bulup silebilirsin.. eger acemiysen 1. yontemi dene 2. yontemde yalnıs dosya falan silebilirsin.. kolay gelsin
Webroot spy sweeper ve Ad aware kur guncelle ve GUVENLI KIP'te sistemini aç ve tarama yap. Sorun hallolacaktır. Güvenli kipe girmek ıcın restart attıgında makınaya ramlerı sayarken F8 tusuna sureklı bas karsına bır menu gelecek ordan guvenlı modu seç
arkadaşlar önerileriniz deniyorum sonuc hakında bilgi verecegim. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
sayın mechul ve borga-x arkadaslar ad awere yi indirdim ama seri numarası ve key istiyor oralara ne yazacam programı indirdim aa calıstıramıyorum
sayın stern sorunuma kolay ve basit bir çözüm buldun arkadaşım seni tebrik eder ve çok teşekkür ederim. diğer arkadaşlar ilginiz için sizede çok teşekkür edrim. sorunum sona erdi. ama ad aware indirdim onu nasıl çalıştıracagıma yardım ederseniz seevinirim seri no ve key bölümüne ne yazacam yani programı nasıl aktif hale getirecem. hepinize teşekkürler