dostlar bu güvenilen siteler bölümünde siteleri ayarlamak istiyorum ama siteler düğmesi yarı şeffaf çıkıyor ve tıklanıp görülemiyor nasıl bu durumu ayarlayabilirim acaba. Biliyorum ki bir kumar sitesi crazywinnings.com buraya kendini atmış. Bunu güvenilen sitelerden kaldırmam lazım. Yardımcı olursanız şimdiden sağolun...
explorer güvenlik ayarları güvenilen siteler
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.walla bence kardeş internet exploreri kaldırıp tekrar kur derim.
yani kimsenin bir bilgisi yok galiba, olsa yazardılar herhalde. Sonuda herhalde exploreri silip kuracağız gene. Sağol fikret.
SpySweeper bu işi halleder... dene derim...
Öncelikle "Program Ekle/Kaldır" 'dan abuk sabuk ve bilmediğin programları kaldır.Tabi daha önce sistem geri yüklemeyi kapatman gerek.Bilgisayarı restart ettikten sonra muhtemelen düzelecektir.
SPYBOT, HIJACK THIS, WİNDOWSUN ANTISPYWAREi TÜM VİRÜS PROGRAMLARI, REGISTRY CLEANERLAR HİÇBİRİ YARAMADI SEVGİLİ ARKADAŞLAR, EXPLORERI SİECEĞİM GALİBA SONUNDA...
Sistemi güvenli kipte "administrator" ile aç.Sistem geri yüklemeyi kapat ve Program ekle/kaldır 'dan kendin kurmadığın bütün programları kaldır ve güvenli kipte virüs ve spy taraması yap...
sağol kansav. O kadar işten sonra iki de yumurta yiyeyim de aç kalmayayım bari. Bilgisayar mı bana hizmet edecek, ben mi bilgisayara ? Bir sistemi çökertmeden götürmek ne de zormuş...
crackerler ve ms deki yetenek fakiri programcılar sağolsun