Explorer http://218.93.202.50 adresini açıyor.

jackdenniiss
16-04-2009, 03:15   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
10 mesaj

Arkadaşlar benim pcimde antivirüs kurulu değil.Son 1 haftadır explorer kendi kendine sayfa açıp duruyo bundan nası kurtula bilirim bide pc yi kasmadan kullanabileceğim güzel bi antivirüs programı önerebilrmisinizzz.........
çıkan pencerenin adresleri

ve açıldığında adres bulunamadı diyo ilgilenen tüm arkadaşlara teşekkürler.....

man on the moon
16-04-2009, 06:31   |  #2  
man on the moon avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
2,151 mesaj

"LÜTFEN YARDIM EDİNNNN PLZZ" gibi dilenci edasında başlıklar açmak. Tabii ki CHIP Online forumları bir paylaşım alanıdır ve konu hakkında bilgisi olan her üyemiz size yardım etmeye çalışacaktır. Ama sorununuzu daha açıklayıcı başlıklarla gönderirseniz, yanıtınızı daha hızlı alabileceğinize emin olabilirsiniz.

arda001
16-04-2009, 10:12   |  #3  
Yıllanmış Üye
190 mesaj

pc tools antivirus free burdan lütfen

jackdenniiss
18-04-2009, 09:51   |  #4  
OP Taze Üye
10 mesaj

hocam bu site açılmamakltadır anti-virüs programının adını verirsen kendimde indirebilirim linkini atarsan oda olur ilgin için teşşekkürler....

jackdenniiss
18-04-2009, 09:56   |  #5  
OP Taze Üye
10 mesaj

Bu arada eyüp arkadaşımızın dediği gibi dilenci değil yardımsever ve yardım bekleyen birisiyim yardım edin dememdeki amaç tez yazmakta olup onuda kısa zamanda vermek zorunda olduğum içindir.
Sitenin ağırlığını ve yardım severleğini az çok bende eyüp kardeşim iyi kadar biliyorum.
Genede yardım etmesede MESAJ'ı için teşekkürler...

OnlyMann
18-04-2009, 11:28   |  #6  
OnlyMann avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 5
2,779 mesaj

Hocam öncelikle makinanızı zararlı yazılımlara karşı korumaya almalısınız. ve zaten mevcut olan zararlılara karşı güzel taramadan geçirip makinanızı güncel (virüs programı ve windowsu) tutmalısınız. söz konusu siteye ait bilgiler çini gösterdiğine göre muhtemelen zararlı buraya gitmeye çalışıyor ve ulaşamıyor olabilir. bu arada dns ayarlarınızı da gözden geçirmenizi öneririm. DNS bilgisine de bu ip atanmış olabilir ve girmeye çalıştığınız sitelere ait sorgulamaları bu ipden yapmaya da çalışıyor olabilir.

Önemli olan makinanızı mutlaka iyi yada kötü bir virüs koruma programı bulundurmalısınız ki burada https://www.chip.com.tr/konu/Odul ... azanacak_12053.html adresindeki bile olsa geçici bir süreliğine makinanızı koruyacaktır.