Bilgisayarima yakin zamanda format attim ne olduysa formattan sonra oldu..
format sonunda denemek icin explorer 8 yükledim
adobe flas,java bilgisayarimda hepsi yüklü fakat mynet okey yada facebookdaki oyunlari acamiyorum ne yaptiysam acilmiyo explorer 8 kaldirdim 7 yi kurdum yine calismadi mozilla kurdum yine calismadi internet explorerin ayarlari icersinde güvenlik bölümündeki ayar seviyesi ortada oyunu yüklüyor ve öylece kaliyor acaba sorun bir ayardanmi kaynakli yoksa bilgisayarimda eksik bir programmi mevcut?
bu konuda bilgisi olan arkadaslarin yardimini bekliyorum tesekür ederim..
Explorer neden acamiyor..
ilk once sıstem gerı yukleme noktası olusturup bılgısayarı ie8 kurmadıgın gune getir bıde oyle dene..
Merhaba..
ccleaner bilgisayarimda yüklü ve temp klasörünü herzaman bosaltirim
2-eklentiler kaldirdim
3-ayarlari sifirladim
4-flas java vs.. bilgisayarimda fazladan hdd oldugu icin herzaman temiz bir sekilde depolarim yani hepsinin setuplari elimde mevcut kurdum ama yine acilmiyor
:(
selam domainhel sistem geri alma taraftari degilim pek cünki ie8 kurdugumda bilgisayarim tamamiyle bostu sistemi geri almam demek benim icin suan titanic insaa etmek gibi bisey sistemi geri almakla bircok kullandigim programlar calismayacak ayrica derslerimle ilgili herseyi riske atmadan depolamam gerekecek uzun ve mesakatli bence
:(
hayir ie7 yüklü suan
gerekli updatelerinide microsoftun sitesine giderek yaptim
ilgin icin ayrica tesekür ederim
sana bir dost tavsiyesi
öncelikle ie den hayır gelmez bunu unutmamak lazım
senin yapacağın iş şudur
>macromedia flash player kaldır
>ie 7 kaldır ie 7
>mozilla kur
>macromedia kur
ie7 kaldırırken sana eklentilerde kaldırılsınmı diye sorması gerekir eklentileride kaldırmayı unutma
mozilla kururken sana içe birşey aktarılsınmı diye sorması gerekir içe birşey aktarma demeyi unutma
umarım bu şekilde sorunun çözülür
cemirsana bir dost tavsiyesiArkadaş zaten mozillayı denemiş...
öncelikle ie den hayır gelmez bunu unutmamak lazım
senin yapacağın iş şudur
>macromedia flash player kaldır
>ie 7 kaldır ie 7
>mozilla kur
>macromedia kur
ie7 kaldırırken sana eklentilerde kaldırılsınmı diye sorması gerekir eklentileride kaldırmayı unutma
mozilla kururken sana içe birşey aktarılsınmı diye sorması gerekir içe birşey aktarma demeyi unutma
umarım bu şekilde sorunun çözülü
bu tavsıyemı yuzde yuz dınle aynı sorunla bende karşılaştım formattan sonra guncellemelerı almadan explorrer 8 ı yukledıgın ıcın oluyor bu sorun dıger bı cok programda hata verıyor ayrıca sana tavsıyem explorer 8 kaldır ondan sonra sıstem duzelecek ben bu sorun yuzunden 2 sefer ust uste format cektım explorerr orjınmnal halınde kalsın şımdılık yanı 6 da yenı surum yukleme oldugu gıbı kalsın
gokhan38bu tavsıyemı yuzde yuz dınle aynı sorunla bende karşılaştım formattan sonra guncellemelerı almadan explorrer 8 ı yukledıgın ıcın oluyor bu sorun dıger bı cok programda hata verıyor ayrıca sana tavsıyem explorer 8 kaldır ondan sonra sıstem duzelecek ben bu sorun yuzunden 2 sefer ust uste format cektım explorerr orjınmnal halınde kalsın şımdılık yanı 6 da yenı surum yukleme oldugu gıbı kalsınEğer sp3 ise sistem 7 yi yükledikten sonra sisteme 6 ya dönüş yok...
Herkese selam ilginize öncelikle tekrar tekrar tesekür ederim
Mustafa hocam dns ayarlari varsayilan, combofix bende yok malesef virüs programi gibi biseymi bu? bende suan kaspersky 2009 var korsan degil lisansli ve birde ccleaner var
bilgisayarimda 2 isletim sistemi var 1- xp home 2-vista ultimate vistada kurulu olan exploreri hic degistirmedim isin tuhaf tarafi vista ultimate dende yine ayni sorunla bogusuyordum durum böyle olunca kafamda ampül aninda parladi 2 isletim sistemi icersinde varolan ve ayni olan tek program kaspersky di virüs programini kapattim mynet okey ve faceboooka girdim oldu sorun explorer kaynakli degilmis kaspersky sayfanin acilmasini engelliyor ve bunu yaparkende en ufak uyari vermiyor engelledigine bloke ettigine dair hicbir isaret yazi yok simdi bunu hangi ayardan ötürü yaptigini bulmaya calisiyorum insallah bulabilirim
ilgilenen tüm arkadaslara tesekür ederim
virüs programi hakkinda bisey dememistiniz hocam
ama simdi kafayi yemek üzereyim actim agiz tadiyla oyun oynuyorum zirt kapandi ie sayfasinda hata olustu kapatilacak yazdi kapanis o kapanis virüs programini kapattim tekrar gireyim dedim ne fayda.. virüs programi kapaliykende girmiyor simdi bazi oyunlarimda calismamaya basladi fuel of war dün calisiyordu bugün rahmetli oldu ben en iyisi bu pc deki evraklarimi bosaltip pc ye bi format daha atsam sanirim iyi olacak en temiz cözüm bu olacak sanirim