Herşey düzgün bir şekilde başlıyo ama ekran simsiyah sadece fare görünüyo görev yöneticisini açtığımda explorer.exeyi sonlandırıp tekrar başlatıyorum ekran geliyo ama her açılışta bunu yapmak zorunda kalıyorum yardım edin.
Explorer.exe yi elle başlatmak zorunda kalıyorum
aslında msconfig'e exe explorer.exe ekleyerek bu sorun kökünden halolur / bi program vardı . neyse /işletim sisteminiz nedir ?? xp mi windows 7 mi ??
tamam farketmez / bakşimdi dostum msconfig'e program ekleyecez /yani başlangıçta explorer.exe yi çalıştırıcaz . / ilk önce şu programı indirelim http://www.mlin.net/files/StartupCPL_EXE.zip tamam indirdik ve karşımıza bu pencere çıktı .
resimdeki işaretleri ciddiye alma onlar sembolik / yukarıdaki sekmelerden ( startupuser ) tıkla tıkladıktan sonra çıkan küçük pencerenin ortasında sağ'a tıkla ve '' new '' yap sonra karşına dosya uzantısı isteye benzer bi pencere daha çıkacak / o pencerede ''programproterties '' ilk boşluğa ''explorer.exe yaz ve hemen aşağıdaki ''browse files ''sekmesine tıkla / karşına çıkan kendi bilgisayarının uygulaması olacak / o dosya uygulamasının içinden şu yola gideceksin XP ye göre tarif edecem C:\WINDOWS\Prefetch\EXPLORER.EXE-082F38A9.pf ama ama dikkat et sen bunu kendi dosya yoluna göre yapacaksın /senin ''browse files '' yolun değişik olacak büyük ihtimal / ve en sonunda OK deyip kapatacaksın / çalışmazsa yeniden başlat bilgisayarı sanırım çalışması lazım / benim bizamanalar muhasebede kullandığım bi exe çalışmıyordu bu sayede çalıştırmıştım İNŞALLAH çalışır dostum..
eğer bunlarda fayda etmezse explorer tarayıcısıyla pek işin yoksa kullanma olur biter. / chorome veya mozilla kullan . veya genel bi sorun varsa format at arkadaşların dediği gibi..
tamam farketmez / bakşimdi dostum msconfig'e program ekleyecez /yani başlangıçta explorer.exe yi çalıştırıcaz . / ilk önce şu programı indirelim http://www.mlin.net/files/StartupCPL_EXE.zip tamam indirdik ve karşımıza bu pencere çıktı .Usta sen ne yaptın ya :D Ben internet explorer'ı demiyorum normal explorer.exe.resimdeki işaretleri ciddiye alma onlar sembolik / yukarıdaki sekmelerden ( startupuser ) tıkla tıkladıktan sonra çıkan küçük pencerenin ortasında sağ'a tıkla ve '' new '' yap sonra karşına dosya uzantısı isteye benzer bi pencere daha çıkacak / o pencerede ''programproterties '' ilk boşluğa ''explorer.exe yaz ve hemen aşağıdaki ''browse files ''sekmesine tıkla / karşına çıkan kendi bilgisayarının uygulaması olacak / o dosya uygulamasının içinden şu yola gideceksin XP ye göre tarif edecem C:\WINDOWS\Prefetch\EXPLORER.EXE-082F38A9.pf ama ama dikkat et sen bunu kendi dosya yoluna göre yapacaksın /senin ''browse files '' yolun değişik olacak büyük ihtimal / ve en sonunda OK deyip kapatacaksın / çalışmazsa yeniden başlat bilgisayarı sanırım çalışması lazım / benim bizamanalar muhasebede kullandığım bi exe çalışmıyordu bu sayede çalıştırmıştım İNŞALLAH çalışır dostum..
eğer bunlarda fayda etmezse explorer tarayıcısıyla pek işin yoksa kullanma olur biter. / chorome veya mozilla kullan . veya genel bi sorun varsa format at arkadaşların dediği gibi..
Usta sen ne yaptın ya :D Ben internet explorer'ı demiyorum normal explorer.exe.kalın kafama bak neler söylemişim / aslında söylediğim doğru explorer.exe için geçerlidir / sen uygulamasına uygula onu / ama son anda chrom tavsiye etmem hatalıdır haklısın / karıştırmışım bi an / ama explorer.exe yi çalıştırmak için o programı kullan / farketmez herhangi bir exe yi aktif hakle getirmek için kullanabilirsin /tarif doğrudur kardeşim.