Şahsen ben çok beğendim çok iyi bi konusu var kadroda iyi umarım uzun soluklu bir dizi olur.Evet izleyenlerden görüşleri alalım..
"EZEL" dizisini nasıl buldunuz?...Anket!!
- 1
- 2
Tam ızleyemedım sonlara dogru gordum ızledım beğendım..
Bence çok güzel bi dizi hayırlısı olsun :D
Bence çok kötü olmuş konusu kurtlar vadisinin aynısı yok adamın yüzü değişiyo da yok başka kimlikle kötülerden hesap soruyo da.........klasik türk filmi hepsi aynı :D
Bence çok kötü olmuş konusu kurtlar vadisinin aynısı yok adamın yüzü değişiyo da yok başka kimlikle kötülerden hesap soruyo da.........klasik türk filmi hepsi aynı :
Kurtlar vadisi gibi derin devlet yok.. iyikide yok bu tür konular baydı artık ama bu dizi tutacak bence bide genelde yeni başlayan dizilerde ilk 1-2 bölümde sponsor bile olmazdı ama bu ilk bölüm olmasına rağmen kurtlar vadisindeki kadar sponsor vardı demekki bi bildikleri var.:)Son Düzenleme: matrax-38 ~ 28 Eylül 2009 23:56
1 tane oy atılmış....yorum yaparsam oyumu hangisine attığım anlaşılır mı : P
ben hiç izlemedim , acaba bu dizide polat alemdar , kenan imirzalıoğlu mu, ? : )
kenan imirzalıoğlu ysa dizide ki ismi ne ? (merak ettim : ))
ben hiç izlemedim , acaba bu dizide polat alemdar , kenan imirzalıoğlu mu, ? : )
kenan imirzalıoğlu ysa dizide ki ismi ne ? (merak ettim : ))
Dizideki ismi ezel işte:) ama polat alemdarlık bi durum yok şimdilik aşk filmi ve başlarken kurtlar vadisi gibi +7 yazmasını isterdim ama ne yazıkki genel aile işareti çıktı ama illaki aksiyon olur diye düşünüyorum.Son Düzenleme: matrax-38 ~ 29 Eylül 2009 12:48
matrax-38 biz de de invitad falan yazıyor : )
göremiyoruz grafiği yanlız oy kullananları görüyoruz..bize o da yeter :D
chip sitesi bu avatarı , bir kategori(çocuk,araçlar,anime v.s) içine alıyorsa ben neden kullanmayım ki : ))
chip yetkililerine artık durumu anlat : )
Ya sizin baktığınız açıdan bakarsak konuya şöyle derim ben..
İlk yine sahnedeydi Kenan İmirzalıoğlu ile Deli Yürek (Osman Sınav)
Bitti peşine Kurtlar Vadisi yine (Osman Sınav) / Kurtlar Vadisi Pusu vs. dallanıp budaklanıyor.
Zaten Ülkemizde Senaryo kapasitesi hep aynı seviyede hep değiştirilmiş yer, olay, karakterler.
Örnek vereyim hemen...Ümit Besen (Nikah Masası) / İbrahim Erkal (Canısı) herhalde, ikisini izleyin aynısı. Sadece dediğim gibi yer, olay, karakter değiştirilmiş.
Demek istediğim her diziyi başka bir diziyle eleştirirsek konu amacından çıkar bu konuda mesela Anket olarak açılmış Sohbet cafeye dönmüş. Gerek yok, Oy'unu atarsın cazibeli bir yorum çakarsın takibe alırsın. Burda öyle değil, Polat'ın kardeşi ya bu tüh gördün mü? falan gibi anlatmak istediğim bu aslında.
ya bütün insanlar aynı cevabı verrmek yerine bir nevi sohbet ediyoruz işte
evet beğendim güzel teşekkürler
hayır izlemedim konu için teşekkürler
evet izledim beğenmedim teşekkürler
bu3 ünü mü diyecek herkes : )
EZEL dizisini nasıl buldunuz ?
kötü buldum , polat alemdara özeniyor ezel :D gibi bir yorum gelebilir : )
Diziyi biraz kacırdımda surayı anlamadım ömerdi galiba hapise giriyor sonra ezel diye kenan imirzalıoğlu cıkıyor...Yanı bu omer sonradan ezel mi olacak(estetik falan) yoksa 2si ayrı karakterler mi?anlayan varsa cvp yazabılır mı?
Tesekkurler..
Diziyi biraz kacırdımda surayı anlamadım ömerdi galiba hapise giriyor sonra ezel diye kenan imirzalıoğlu cıkıyor...Yanı bu omer sonradan ezel mi olacak(estetik falan) yoksa 2si ayrı karakterler mi?anlayan varsa cvp yazabılır mı?Tesekkurler..
Evet ömer aslında ezel burası kesin...zaten imirzalioğluna baya benziyor nerdende bulmuşlarsa:)yani ömerin olduğu kısımlar 1997 yılına ait flasback:)şimdi ömerin yani ezelin iyi bi arkadaş gurubu var kız dahil hepsi ezeli oyuna getirip hapse attırıyor zengin olmak için ve zenginde oluyorlar sonra yıl 2009 ezelde onlardan daha zengin olmuş intikam için gelmiş ne iş yaptığını,servetinin kaynağını kimse bilmiyor ve onların oteline geliyor.Olaylar burda başlıyor.Benim merak ettiğim fragmanda estetik ameliyatı ile kenan imirzalioğlu olmuştu ama şimdi ondan hiç bahsedilmedi senaryoda değişiklikmi oldu ne? acaba estetikle yüzünü değiştirerekmi ezel oldu yoksa normal ömerin 12 yaş büyük halimi ezel?Burda bir çelişki var..Son Düzenleme: matrax-38 ~ 30 Eylül 2009 14:16
- 1
- 2