F DİSK NEDİR? nerede bulunur? programınasıl açarım. arkadaşlar bir fdisk muhabbeti gidiyor. sürücüleri birleştirmem lazım. XP'yi kurarken D sürücüsünü silmişim, şu an c sürücüsünü kullanabiliyorum, malum bölünmeden dolayı o da kısıtlı, yetersiz disk alanı uyarısı ile karşılaşıyorum. Acil yardım istiyorum.
F DİSK NEDİR? nerede bulunur? programınasıl açarım
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.F disk yada patrion magic gibi programlar mevcut durumunda bilgisayarı format atmadan ve verilerini kaybetmeden bilgisayarında yeni bir bolum olusturmanı saglayan programlardır.
nerden bulursun?
google
download siteleri
vs
ayrıca olur mu bilmiyorum bu sekilde hic denemedim ama masaustune sag tıkla-yönet-disk yönetimi burdan da belki olur.Bicimlendirmediysen oluyorda data kaybetmeden ordan olur mu bak iste onu bilmyorm
SeltEm neden önce konuyu acman gereken yeri araştırmadın.Sence bu konu için uygun yer burası mıydı?
Abisi yeni üye ögrenecek :) eminim dikkatinden kacmıstır.Bi daha olmaz :)
Evet hemen kızmamak lazım yeni üyelere..
Halen daha bana özel mesaj yoluyla "Yazımı herkesin görebileceği şekilde nasıl ve nereye yazman gerekiyor.." diye soranlar var..
(En az 3 kere başıma geldi..)
Onlar cigerimi yesin.Abi sen hackermissin,bana msn nasıl kırılır ogretir misin? diye mailler alıyorum.Akıllara zarar :)
Cevabım suan fbı sayfasını kırıyom mesgulum :)
xp cd in varsa FDISK e gerek yok ki büyük ihtimal var.
XP cd ini açılışta okut ve R:Onar seçeneği çıktığı zaman R harfine bas.Böyle kurtarma konsolu düşmüş olursun. diskpart yazıp enterlarsan windows xp disk biçimlendirme programı açılır.Böyle disklerini istediğin gibi sıfırdan bölebilirsin.