arkadaşlar ne olur yardım edin. facebook'a her giriş yaptığımda,şifremi bildiğim halde yanlış diyor ve her seferinde yeni şifre alıyorum. bıkkınlık geldi artık. ne gibi bi sorunla karşı karşıyayım yada ne gibi çözümü vardır yardım edin lütfen. şimdiden teşekkür ederim.
Facebook'a Her Giriş Yaptığımda Şifre Yeniliyorum
Hesap Ayarı > Güvenlik > Güvenli Gezinme: Açık yap.
Hesap Ayarı > Güvenlik > Aktif Oturumlar> Düzenle'ye tıkla ve bütün oturumları sonlandır.
Aynı yerden de giriş bildirimlerini aktif yap ve maillerden başka giren olup olmadığını kontrol et.
Ve her zaman da çıkışa tıklayarak kapat facebooku yoksa hala aktif gibi görünebilir ve aktif oturumlar sekmesinde bu sayı artarsa bilgi güncelleştirme isteyebilir.
vermiş olduğun bilgiler zaten uyuşuyo hepsiyle. sadece tek bir aktif oturum vardı, oda şuan kullandığım pc. varmı başka sunabileceğin bir alternatif kardeş ?
başka bir tarayıcı ile dene. Firefox, Opera, Chrome vs. ama bu sorunu ilk senden duydum haberin olsun.
chrome kullanıyorum zaten. diğer tarayıcaları denedim aynı sorun devam ediyo. etrafından soruştursan kardeş mümkünmü ?
Dediğim gibi kardeş hiç duymadım bu olayı. e-postayı değiştir bir de. Ve belki de klavyede tuşlarda sorun vardır tamamen rakam yaparak dene ve son olarak da sanal klavyeden yaz şifreni.
senide çok meşgul ettim kardeş ama şifremi unuttum değip yeni şifre alıyorum ve giriyorum. birde şöyle denedim, facebook'uma giriş yaptıktan sonra facebook'un verdiği şifreyi kullanıyım dedim ve yine olmadı. facebook'un verdiği şifreyi değiştiriyorum yine olmuyo. kafayı yedirtçek. facebook'um kilitlenicek diye korkuyorum.