mesaj atanların hepsinin msj sayısı da ya 2 ya 3. bir de var tabii.
acaba hepsinin ip adresi aynı mı? :P
facebook'a nasıl üye olurum..
kahverengigözslmya bu arkadaş kiminle tanışmak istiyor bir bilen varsa bana anlatabilirmi bayağa merak ettim bu durumu
tanışabilirmiyiz
ya arkadaşlar cevap yazmayın bizle kafa buluyorlar.
helios_pteraBence burada bi komplo var gibi bana öyle geliyorki biri farklı maillerden bisürü hesap açmış kendine forum kirliliği yapıyor ondan sonrada "Chip forumları arkadaş arama yerine döndü" diye çığırtkanlıkhaklısın forumu kirletmeye yönelik hareketler bunlar
benm teorim:bir kişi on tane üyelik almış,artislik yapmaya çalışıyor
aynen bunlar show amaçlı hareketler
olaya bak ya adam gelmiş foruma "slm tanışabilirmiyiz" diye habire mesaj atıyor chıple facebook'u karıştırdı sanırım
oldu tanışalım canım başka derdin yok mu senin ya!
Serkan Karadaşhiçbir şey elden gitmez,siz elinizi açık tutmadıkça :)İLGİNÇ YAKLAŞIM
kylieolaya bak ya adam gelmiş foruma "slm tanışabilirmiyiz" diye habire mesaj atıyor chıple facebook'u karıştırdı sanırımFORUM DOSTLARIMIZI KORUMAK FORUMDAKİLERİN GÖREVİ UZAK DURALIM BUNLARDAN VE BU GİBİ KİŞİLERDEN(SAÇMA YAKLAŞDIM SANIRIM)oldu tanışalım canım başka derdin yok mu senin ya!
uzak durun forumdan beyler alırım anahtarınızı.(kabamı oldu arkiler)
bedriye_barlayslm arkadaşselam arkadaşım hoşgeldin foruma.
200000 i geçen görüntüleme sayısı. Konunun artık kilitlenmesini rica etsem...
her açtığında onun sayfası çıkıosa onun sayfasını çıkış yaptan kapat sonra kendin üye olup kendi hesabınla gir :D
forumu sahipsiz buldular bunlar uzayın beyler burasını arkadaş bulma sitesi sandılar.seviyenize göre site bulun forumu kirletmeyin.bu konu kilitlensin artık çok oldu ama
akadaşlar uzatmayın sizde cevap yazmayın daha
üye profillerini görmek istiyorum,göremiyorum ne yapmam lazım?
arkadaşım faceye üye olmak çokö kolay anlatıyım sana
facebooka nasıl üye olunura girip üye ola tıkla