facebook'a üye olmak istiyorum yardım edermisiniz...
facebook'a nasıl üye olurum..
http://www.facebook.com/ sağ tarafta sign up tıkla bos alanları doldur hayırlı olsun
teşekkür eederim senin sayende facebook bir üye daha kazandı
üye olduktan sonra sol üst köşeden girişin yap üst tarafta profile tıkla orda resmin upload yapabilirsin
facebook'a uye olamıoyrum bır turlu dolduramadım neyapıcam okulla ılgılı olan bolume neyaptıysam olmadı eeee dılde yok tabı:(
bende üye olmak istiyorum fakat benden önce aynı bilgisayarda üye olan var her açtığımda onun sayfası çıkıyor....
üye olmak istiyorum ne yapmam gerekiyor
ful name yzıyorum olmuyorr neden acaba bılen varmı
Facebook'a üye olmak son derece kolay; öncelikle siteye girdiğinizde yeşil kutuda yazan SIGN UP seçeneğine tıklayın, sonra Full Name kısmına adınızı soyadınızı yazın, e-mail kutucuğuna e-mail adresinizi, create password kutucuğuna yeni belirlediğiniz güvenli bir şifreyi ve confirm password kutucuğuna demin belirlediğiniz şifrenin aynısını yazın, Date Birth kısmında da gg/aa/yy şeklinde doğum tarihi bilgilerinizi girin, Security Check kısmına geldiğinizde Text in the box kutucuğuna hemen yukarısında gördüğünüz sayı ve harfleri eksiksiz girin ve en alttaki "I have read and agree..." şeklinde başlayan cümlenin başındaki kutucuğu işaretleyin. Bu adımdan sonra siz de artık bir facebook üyesisiniz. Ancak Facebook hesabı açmakla iş bitmiyor tabii, bu sosyal ağ hakkında mutlaka güvenlik konusunda bilgi almanız gerekiyor, bunun için benim açtığım konuya şöyle bi göz atmanızı tavsiye ediyorum; sorusu olan arkadaşlar da bana özel mesajla ulaşabilirler; işte link:
https://www.chip.com.tr/forum/ana-hatlariyla-facebook_t42883.html
umutluolmakbende üye olmak istiyorum fakat benden önce aynı bilgisayarda üye olan var her açtığımda onun sayfası çıkıyor....Facebook'ta o hesap açıldığında en yukarıda sağda LOG OFF seçeneği var, onu seçmeniz yeterli, bu şekilde hesaptan çıkarsınız
facebooka üye olmak istıorum nası olcam yardım edermisinizzz
arkadaslar facebook ta butonlara tıklayamıyorum sayfada hata diyor bunun çözümü var mı
sol alt da duru mçubugunda sayfa hatası yazıyor
eskiden her sayfa için yenile dediğimde tıklayabiliyordum ama artık o da olmuyor hiç bir sey gonderemiyorum
explorer 7 yukledim java yukledim ayarları yaptım hep aynı hata
yardımcı olursanız sevinirim
mail im emirhan_gs_31@hotmail.com
Arkadaşlar üye olamayanlar için söylüyorum okulla felan alaksı var ama genelde 18 yaş altında olduğunuz için olmuyor bir de böyle deneyin.
Yahu burası forum geneline slm verme konusuna dönmüş..
As herkese hehe..
1 "uyar butonu" kullanmanın zamanıdır..
bıldırcınslm ama ben tam olarakAs ama bu konunun 2. safasında soruya cevap verilmiş zaten.. İşte..:elvis32Facebook'a üye olmak son derece kolay; öncelikle siteye girdiğinizde yeşil kutuda yazan SIGN UP seçeneğine tıklayın, sonra Full Name kısmına adınızı soyadınızı yazın, e-mail kutucuğuna e-mail adresinizi, create password kutucuğuna yeni belirlediğiniz güvenli bir şifreyi ve confirm password kutucuğuna demin belirlediğiniz şifrenin aynısını yazın, Date Birth kısmında da gg/aa/yy şeklinde doğum tarihi bilgilerinizi girin, Security Check kısmına geldiğinizde Text in the box kutucuğuna hemen yukarısında gördüğünüz sayı ve harfleri eksiksiz girin ve en alttaki "I have read and agree..." şeklinde başlayan cümlenin başındaki kutucuğu işaretleyin. Bu adımdan sonra siz de artık bir facebook üyesisiniz. Ancak Facebook hesabı açmakla iş bitmiyor tabii, bu sosyal ağ hakkında mutlaka güvenlik konusunda bilgi almanız gerekiyor, bunun için benim açtığım konuya şöyle bi göz atmanızı tavsiye ediyorum; sorusu olan arkadaşlar da bana özel mesajla ulaşabilirler; işte link:Ayrıca "slm" yazmanın "ben de aynı dertten yakınıyorum" anlamına geldiğini anlayamamak bütün forumun suçu sanırım..
https://www.chip.com.tr/forum/ana-hatlariyla-facebook_t42883.htmlSon Düzenleme: Selçuk İslamoğlu ~ 06 Mart 2017 07:04
slm gonca nasılsın.kusura bakma biraz geç oldu ama senin için yaptim.cevabini bekiyorum.