Facebook baltayı taşa vurdu!

CHIP Online
31-01-2011, 16:45   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Facebook hesabınız bir gün sorgusuz sualsiz silinirse, aklınıza ilk gelecek şey bu haber olsun...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/face ... sa-vurdu_24922.html

Resimlerle: Skandal Facebook sayfaları!

Sıradan bir yaşam süren ve bir sağlık uzmanı olan Kate Middleton, Prens William'ın nişanlısı ile aynı ismi taşıdığı için Facebook'tan atıldı.

29 yaşındaki Kate, geçtiğimiz Perşembe günü Facebook hesabına girmeye çalışırken bir sorunla karşılaştı. Birkaç başarısız denemeden sonra durumu araştıran Middleton, Facebook'un geçersiz isim nedeniyle hesabına el koyduğunu öğrendi.

Daily Telegraph'a "Tüm iletişim bilgilerim ve büyümekte olan yeğenimin resimleri vardı. Ayrıca neredeyse 15 yıldır görmediğim eski okul arkadaşlarım da ekliydi. Artık tekrar giriş yapmama izin verseler bile bunların hepsinin kaydedildiğini düşünüyorum." diye konuşan Middleton, sözlerine şu şekilde ekleme yaptı:

30. yaş günümü kutlamak için Şubat'ta bir etkinlik düzenlemeye çalışıyordum, ama şimdi iletişim içerisinde olmam gereken insanların yarısıyla görüşemez haldeyim. Önce benimle iletişime geçmeliler, sonra kim olup kim olmadığıma göre böyle bir şey yapmaları gerekirdi.

Kate Middleton, Facebook'a 3 yıldır üye olduğunu ve profilinin Prens William'ın nişanlısınınkine hiç benzemediğini belirtirken, Facebook da hatasını kabul ettiğini ve ara sıra rastlanan bir hatadan dolayı profilinin kapatıldığını açıkladı.


Tüm konu: Facebook baltayı taşa vurdu!

İzleyin: Facebook'da hızlı mesajlaşma

Resimlerle: Skandal Facebook sayfaları!

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Facebook hesabınız hiç kapatıldı mı?

spyhero
02-02-2011, 22:56   |  #2  
Üye
Teşekkür Sayısı: 0
65 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2007

Facebook bunu ilk kez yapmıyor ki.. Benim de hesabım hiçbirşey olmamasına ragmen kapatıldı. Kapatıldıgı yetmiyor gibi adamlarla irtibata geçip arkadas listeme liseden ve ilk okuldan arkadaslarıma ulasmam gerektiğini soylediğim kurallara uygunsuz davranıslarınız dediler.. Ertesi hafta bir facebook profili daha actım arkadas eklemek dısında hiç bir şey yapmadım yine kapattılar.. 3. yu actım bekliyorum