Facebook Chip'de Zynga Poker Satışı

facebook2017
17-07-2017, 22:13   |  #1  
facebook2017 avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2017

FACEBOK CHIP - ZYNGA POKER CHIP SATIŞI

Zynga Poker, internet üzerinde online poker uygulamaları arasında oyuncuların amatör ya da profesyonel olsun eğlendikleri en iyi ortamdır. Bu poker uygulaması, son 9 yılda milyonlarca kişi tarafından dünyanın en eğlenceli poker oyunu seçilmiştir. Görsel yazılımıyla sürükleyici bir yapıya sahip olan uygulama, chip satışıyla rekabet ortamı yaratmıştır. Poker fişleri kazanıp, masalarda gezinmek ve yeni arkadaşlıklar kurmak için zamanla farklı bir atmosfer oluşmuştur. Android, Iphone, Pc Desktop yazılımlarına uyarlanmış olup, kolaylık ve oynanabilirlik üst seviyede yapılmıştır. Poker chip satışı ile her gün milyonlarca chip alan oyunseverler, Dünya’nın en büyük poker uygulamasında oynamaktan zevk duyuyorlar. Adil kart dağıtımı (RNG Certified) Zynga poker’in başarıyla ulaşmasında en önemli adımdır.  Chip satın alan oyuncular adil bir ortamda oyun oynamak isterler. Eğlencenin sonunda adil bir şekilde kazanmak veya kaybetmek her oyuncunun katlanacağı bir durum olduğu için arzu edilen gerçek bir poker ortamıdır. Bunun dışında bir çok Chip Satışı yapan uygulamalar gerçek pokeri yansıtmamaktadır. Zynga’da oyun içindeki sorunlara anında müdahale edilir ve aynı gün içinde versiyon değiştirilerek sorunlar düzeltilir. Başka uygulamalarda sorunlara müdahale edilmesi çok zordur, çünkü taklit yazılımlar mevcuttur. Ayrıca Zynga'ya benzetilmeye çalışan bir çok poker uygulaması güvenli değildir.  

Zynga’da bizimle beraber olun… Facebook Chip Admin – Zynga Inc. @2017

Http://www.facebookchip.com

FACEBOOK CHIP TEXAS HOLDEM POKER

Nasıl Chip Alırım?

Texas holdem poker chipi satın almak için Whatsapp iletişim numaramızdan veya canlı destek hattından yetkili kişiyle görüşmeye başlıyorsunuz. (Yaptığınız görüşmeler ve IP adresiniz kayıt edilmektedir) Chip fiyatlarını inceleyip, Facebook hesabınıza yüklenmesini istediğiniz chip miktarını yetkili kişiye bildiriyorsunuz. Facebook hesabınız yok ise veya ban cezası almış ise 1B chip satın alan her müşterimiz yüksek level ve gold yüklenmiş 1 adet Facebook hesabı ücretsiz alma hakkına sahiptir.


Nasıl Ödeme Yaparım?

Alacağınız chip miktarına göre "Akbank, Garanti, Ziraat, Finansbank, İş Bank, Denizbank, Halkbank, Vakıfbank, KuveytTürk, Teb, Ptt, Western Union" banka hesaplarımızdan birine havale ile ödeme gönderiyorsunuz. ATM'den masrafsız olarak ödeme yapmak ve banka hesap bilgilerini almak için canlı destek hattımızdan yetkili kişiyle görüşebilirsiniz. Mobil ödemeyle chip satışı yoktur. ÖNEMLİ UYARI : Chip satın almak için yetkili kişiyle iletişime geçmeden ödeme göndermeyin.


Chip Nasıl Yükleniyor?

Ödeme işlemi tamamlandıktan sonra yetkili kişiye adınızı ve göndermiş olduğunuz ücreti bildiriyorsunuz. Ardından Facebook e-posta adresinizi ve şifrenizi gönderiyorsunuz. Aktarım tamamlandıktan hemen sonra hesabınıza yüklenen chip size bildiriliyor. (SMS/WhatsApp) ÖNEMLİ UYARI: Facebook hesabınızı teslim aldıktan sonra banned, fişlerin oyunda kaybedilmesi ve bunun dışında doğabilecek tüm sorunlar chipi alan kişiye aittir. (Chip satın alırken bu şartımızı kabul etmiş oluyorsunuz)

Son Düzenleme: facebook2017 ~ 17 Temmuz 2017 22:16 Neden: