Facebook da sorun.

erci_yes
06-03-2011, 14:24   |  #1  
erci_yes avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
293 mesaj

Bugun facebook hesabıma girdiğimde karşıma başka bir bilgisayardan hesabıma erişilmeye çalışıldığı guvenlik içinde hesabımın geçici bir sure kilitlendiğini bildiren bir uyarı sayfası çıktı. Ben tekrar bilgilerimi girdim şifremi değiştirdim ve girdiğim bilgisayarı guvenli olarak belirleyip kaydettim. Facebook bana bununla ilgili bir e-posta gönderdi. E-posta resmi aşağıdadır.

Ben izmirde oturuyorum fakat bana gelen mailde istanbuldan giriş yapıldığı söyleniyor. Yukarıda belirttiğim uyarı sayfasındada haritada istanbul gösteriliyordu. Bununla ilgili ne yapmam lazım?

Onuralp Yılmaz
06-03-2011, 15:48   |  #2  
Yıllanmış Üye
922 mesaj

Bu santral olayı değişiyor dostum.

Bende Antalyada oturuyorum ama banada Ankaradan giriş yapıldı diyor :D

Şaka bi yana belirtilen saatte hesabına sen girmemişsen hesabın hacklenmiş demektir.

erci_yes
06-03-2011, 16:38   |  #3  
erci_yes avatarı
OP Yıllanmış Üye
293 mesaj

Yine ben girmiştim de istanbul yazınca ne oluyo dedim. Yardımın için teşekkurler.

Kapalı Hesap (128169)
06-03-2011, 16:47   |  #4  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 40
2,851 mesaj

Ogün de şaka gibi bir e posta geldi bana. Facebook hesabımın şifresi ve adı yanlışsız olarak gönderildi ve bu da facebook veya bu tür (msn) gibi şeylerden gelmedi. Facebook kullanmayacağım zaten çivisi çıktı. Lanet olsun öyle siteye. Twitter ondan daha iyidir  ama biliyorum nertdeyse hiçbir arkadaşının twiti olmayabilir.