Slm arkadaşlar,ben yaklaşık 2 aydır facebook e-mail adresimin gelmesini bekliyorum ve 2 aydır yakında bir davetiye alacaksın diyor ama gelmiyor.Ne yapabilirim ? Bu konu hakkında bir bilginiz varsa lütfen yazın...
@facebook e-mail alamıyorum :(
Hayır şaka yapmıyorum,gerçekten var :)
Benim hesabım etkinleşti çoktan. Facebook Destek'e mesaj atın isterseniz.
İyi fikir,bu aklıma gelmemişti :) teşekkür ederim :)
windows live mesenger ilede bu e.mail adresiyle girebilirmiyiz arkadaş ekleyebilirmiyiz peki...
Evet. Kayıt sırasında kendi eposta adresimi kullanmak istiyorum seçeneğini seçerseniz @facebook.com e-posta adresinizle kayıt olabilirsiniz Windows Live servislerine.
Facebook'da hesab ayarına girin. AÇılan sayfada gerçek adını yaz ve gerçek adını sadece bir defa yazabiliyorsun başka zaman değiştiremezsin. Örneğin xyz yazdın diyelim. Adresin otomatikman xyz[@]facebook.com oluyor. Bunun yanında www.facebook.com/xyz ile kendi alan adını belirliyorsun.
Şöyle ki facebook özel mesaj bölümünden herhangi bir email servis sağlayıcısına mail atabilir ve alabilirsin. Onun için facebook mail deniyor. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Maalesef olamadın çünkü senin dediğin profilinin linkini değiştifem bense çoktan değiştirdim :)