Arkadaşlar bundan 3 hafta önce facebook hesabım ban yedi ve haklı bir bandı bu. Sonra girdim hesabıma kimlik doğrulama istedi. Benim facebooka giriş için kullandığım e postam 4-5 sene önce şifresini bilmediğimden dolayı kapanmıştı. Ben de yeni mail açarak adamlara kimliğimi attım sonra 5 gün içinde cevap geldi bu kimliği hesabınızı doğrulamak için kullanamayız diye. Ondan sonra biyometrik kimlik çıktı benim, bir de onu yolladım 1.5 hafta oldu kimse dönmedi bana hesabımda açılmadı.
Bunu çözmek için facebookun yardım sisteminde kimlik atılacak bölümler vardı. Oralara e posta girip kimlik attığımda bu hesap kapalı bir hesap değildir diyor ve doğrulayamıyor hesabımı. Mail hesaplarının çoğu kapanmış facebookun, help disabled falan olsun onlara da mesaj atamıyorum. Hesabım kapalı ya da kilitli diye düşünüyorum ama değil diyor nasıl açtırabilirim nasıl ulaşabilirim facebook sistemine yardımcı olabilirseniz sevinirim. 9 senelik facebook hesabımda ilk banımdı bu, birsürü arkadaşım anılarım var içinde ve aynı bilgisayardan başka hesap açınca da kapatıyorlar hesabı.