Facebook Home çıktı; ama...

CHIP Online
16-04-2013, 10:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Facebook'un allandıra pullandıra piyasaya sürdüğü Facebook Home, beklediğini bulamadı!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/facebook-home-cikti-ama_39778.html

Resimlerle: Facebook, Home ile Android'in içine işliyor!

Geçtiğimiz günlerde kullanıma sunulan Facebook Home, uygulamayı indirip deneyen kullanıcıların büyük çoğunluğu tarafından yerden yere vuruluyor. Bazı belirli Android telefonlarla uyumlu olan uygulama, deneyen kullanıcılardan 5 üzerinden 2,4 puan alabildi. Oy verenlerin neredeyse yarısı uygulamaya sadece 1 puan verdi.


Uygulamayı deneyen kullanıcıların en çok şikâyetçi olduğu konu, Facebook Home'un diğer uygulamalara erişimi engellemesi. Facebook Home yüklü telefonlarda diğer Android uygulamalarına erişmenin ve kullanmanın tam bir baş ağrısına dönüştüğü belirtiliyor. Yapılan yorumlarda uygulamanın, pahalı ve güçlü telefonları kısıtlı kullanım imkânı olan cihazlara çevirdiği iddia ediliyor. Yapılan yorumlarda "Facebook Home, gereğinden fazla Facebook demek, başka bir şey değil" gibi ifadeler yer alıyor.


Elbette tüm yorumlar eleştiri yüklü değil. Uygulamanın tam da ihtiyaç duyduğu şey olduğunu, zaten telefonunda Facebook dışında bir uygulama çalıştırmadığını söyleyen, 5 üzerinden 4 puan veren kullanıcılar da bulunuyor.

Tüm Konu: Facebook Home çıktı; ama...

Resimlerle: Facebook, Home ile Android'in içine işliyor!

Kaynak: www.chip.com.tr