Facebook Home iPhone'a mı geliyor?

CHIP Online
16-04-2013, 22:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Facebook'un "asla olmayacak" dediği şey aslında olacak mı? Gelen ilk haberler öyle diyor; ama...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/fac ... -geliyor_39822.html

Resimlerle: Facebook, Home ile Android'in içine işliyor!

Geçtiğimiz günlerde bazı belirli Android telefonlara indirilebilen Home uygulamasını tanıtan Facebook'un, daha önce "asla olmayacak" dediği, uygulamanın muhtemel bir iPhone sürümü için Apple ile görüşmekte olduğu iddia ediliyor. Bloomberg'in bildirdiğine göre Facebook, kullanımda olan tüm platformlarda yer almaya kararlı.


Bloomberg'e konuşan Facebook ürün direktörü Adam Mosseri, Facebook'un üzerinde çalışmakta olduğu ürünü Apple'a gösterdiğini, iki firmanın verimli bir diyalog başlattığını belirtiyor. Mosseri, söz konusu ürünün Android telefonlar için geliştirilen uygulamanın iOS'a uyarlanmasından ibaret olmayacağını da sözlerine ekliyor: "Home olabilir de olmayabilir de. Bazı tasarım öğelerini iOS uygulamasına taşımakla da yetinebiliriz. Ya da belki de sadece kilit ekranını taşırız. Son ürüne Home değil başka bir şey de diyebiliriz."


Öte yandan Facebook'un Microsoft ile de görüşmekte olduğu iddia ediliyor. Ancak bu iddiaların ardından, ismini açıklamak istemeyen bir Facebook sözcüsünün tüm iddiaları yalanladığına dair haberler de internete düşmüş durumda. Bakalım Facebook'un iki farklı isminden gelen iki zıt açıklamadan hangisi doğru çıkacak...

Tüm Konu: Facebook Home iPhone'a mı geliyor?

Resimlerle: Facebook, Home ile Android'in içine işliyor!

Kaynak: www.chip.com.tr