Arkadaşlar bizim sınıftan bi canlı (insan değil) bana facebookta t.p melih diye etiketlemiş. Bundan nasıl hıncımı alabilirim ? Birde şifresini bulabilirmiyim ?
Facebook ile ilgili...
Facebook'ta insanlar neden kendilerine yapılan ''son derece sanal'' karalamalara bu kadar bozuluyor anlamadım.Sen de etiketle onu aynı şekilde ne uğraşacaksın şifre çalmayla filan.İnsanlar başkasının facebook'ta kendilerini her etiketlemesine bu kadar bozulsaydı ya bir ay kadar facebook'ta üye kalmazdı,ya da bir tane normal etiket bulamazdınız.
Facebook'ta insanlar neden kendilerine yapılan ''son derece sanal'' karalamalara bu kadar bozuluyor anlamadım.Sen de etiketle onu aynı şekilde ne uğraşacaksın şifre çalmayla filan.İnsanlar başkasının facebook'ta kendilerini her etiketlemesine bu kadar bozulsaydı ya bir ay kadar facebook'ta üye kalmazdı,ya da bir tane normal etiket bulamazdınız.Öle Yap Yada Sınıfta Dal Çocuğa :))
sql injeksiyon diye google arat biraz işine yarayabilir :)
ama facede şifre çalmak biraz zor.Msn üzerinden dal sen.fake mail,trojan gönderme diye aratırsan yine bulursun :)
yada photoshoptan anlayan biri bul t*p kılığına soktur onu
tabi bunları kötü insanlar düşünür
sen git düzgün bi üslupla iyi insanlar gibi davran eğer hala insandışı takılıyorsa biraz kötü olmakta yarar var
o sana nasıl t.op Melih diyorsa , sende onu şekilden şekile sok : )
demekki arkadaşınla bu kadar samimi olmayacak'mış'sın :)
eğer şifresini çalmaya başarırsan toplarla ilgili bir gruba üye yap ve profilinde paylaş senden daha beter olsun xD
Hihihi... Etiketi kaldır dedim kalktı yorumda şifreni çaldım yazdım... Sonra msn şifresini kimse bilmezmiş ? Öyle diyordu girdim msn ine kendine mail attım bakalım anlayacakmı :)
Hihihi diyede ilk defa güldüm hihihi xD