Facebookta profilimde fotoğrafta görülen sekmeyitamamen ortadan kaldırmak yok etmek istiyorum.kimi arkadaşlarımdagörüyorum yok ama bende var bunu nasıl kaldırabilirim dostlar ??
Facebook Kutu Sekmesi
onu bende değiştiremiyorum yaa yardımcı olursanız sevinirim...
kutular veya diğer sekmelerden birini seçin seçtiğiniz zaman yan tarafa kalem işareti gelir oradan sekmeyi sil den kaldırırsınız
Ekleme: bende kutu sekmesi olmadığı için çözümü başka sekme üzerinden gösterdim anlaşılan yanlışlık yapmışım tekrar özür dilerim...
(ukalalık yaptıysak affola )
kutular veya diğer sekmelerden birini seçin seçtiğiniz zaman yan tarafa kalem işareti gelir oradan sekmeyi sil den kaldırırsınızbaksen şu ukalaya! bik bik...
biraz kurcalasanız bulurdunuz ama google rahatlığına alışmışsınız bir kere....o dediğiniz duvar, bilgiler ve kutular sekmesi için geçerli olmuyor. diğer sekmeleri dediğiniz şekilde rahatlıkla kaldırıp ekleyebiliyoruz. kutular sekmesini kaldırmak için ayrıca birşey mi yapmak gerekiyor?
Sanırım kutular sekmesindeki şeylerin hepsini kaldırmalısınız.
Kutulular sekmesini kaldırmak için farklı 1 sekme ayarlamanız gerekiyor. kendisi otomatikman kalkıcak zaten . kutular standart ozellikte oldugu icin kaldırma özelligi yoktur. dedigi yapın kalkar. Örnek dailymotion sekmesi.
arkadaşlar siz silmeye çalışıyorsunuz ben de geri yüklemeye:) Kutular sekmesi bende gözükmüyor..ayrıca profilde sol tarafta fotoğraflar'ı gösteriyordu..kalem dediğiniz şeye tıklayıp uygulamayı sil dedim malesef ve artık fotoğraflar gözükmüyor..nasıl geri getirebilirim? Teşekkürler
Facebookta profilimde fotoğrafta görülen sekmeyitamamen ortadan kaldırmak yok etmek istiyorum.kimi arkadaşlarımdagörüyorum yok ama bende var bunu nasıl kaldırabilirim dostlar ??arkadaşım bende de aynı sorun vardı fakat çözümü buldum. aşağıda sabit duran menünün en sonunda uygulamalar linki var ona bas, ardından açılan menüden uygulamaları düzenleyi seç. karşına ilk olarak yakın zamanda kullanılanlar gelecektir, yukarıda bulunan göster seçeneğinden profile eklenenleri seç ve ordaki tüm uygulamalar için ayarları düzenleye basarak kutuyu kaldırı işaretle..