Facebook, nefret edilen şirketlerden

CHIP Online
01-08-2011, 20:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

Facebook'un bir gün en çok nefret edilenler listesinde ilk ona gireceği aklınıza gelir miydi?

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/face ... etlerden_27944.html

Resimlerle: Facebook'a kaydolan ilk 10 kişi!

750 milyonun üzerinde kullanıcısı bulunan, dünyanın en büyük sosyal ağı olan Facebook, Amerika'da nefret edilen ilk 10 isim arasına girdi.

Amerika Müşteri Memnuniyeti İndeksi (ACSI) tarafından ABD'de en çok nefret edilen 10 şirket arasına giren Facebook, yanında büyük bankaları, havayolu şirketlerini ve tabii ki enerji ve iletişim kuruluşlarını bulunduruyor.

ACSI yetkilisi David Van Amburg ise konu hakkında şöyle bir açıklamada bulundu: "İlk 10'daki şirketler fazla rekabet içinde olan şirketler değil. Listenin alt sıralarında kalan şirketler ise yemek veya giyim sektöründe bulunan şirketler olduklarından müşteriyi memnun etmek içine ellerinden geleni yapmak zorundalar. İşte bu yüzden listede alt sıralarda bulunuyorlar."

Facebook'un en çok nefret edilenler listesinde 10. sırada yer almasının nedeni olarak yapılan şikâyetler ve skandallar, uyarmadan sıkça arayüz tasarımı değişimi ve "yanlışlıkla" hesap veya içerik silinmesi gösteriliyor. Bunun yanında diğer şirketlerin sevilmeme nedeni genel olarak fiyatları yükseltirken içeriği azaltmak olarak belirtiliyor.

Tüm konu: Facebook, nefret edilen şirketlerden

Resimlerle: Facebook'a kaydolan ilk 10 kişi!

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Facebook'ta en çok sevmediğiniz şey nedir?

sosyalik
02-08-2011, 12:37   |  #2  
sosyalik avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 47
1,707 mesaj

Kıytırık sayfalar, gruplar,günde en az 3-4 saatini Facebook'ta geçiren ve fotoğraflarını kendinden utanırcasına karartıp sohbette beğenir misin diyen zavallılar...

Google+ ve Twitter'ın yaygınlaşmasını hem istiyorum, hem istemiyorum.Facebook ile oyalansınlar diğerleri.Twitter'da, Google+'ta -ve her ne kadar ölse de- Friendfeed'te kaliteli insanlar olsun.

dasti
02-08-2011, 13:23   |  #3  
dasti avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
1,962 mesaj
Alıntı: sosyalik  
Kıytırık sayfalar, gruplar,günde en az 3-4 saatini Facebook'ta geçiren ve fotoğraflarını kendinden utanırcasına karartıp sohbette beğenir misin diyen zavallılar...

Google+ ve Twitter'ın yaygınlaşmasını hem istiyorum, hem istemiyorum.Facebook ile oyalansınlar diğerleri.Twitter'da, Google+'ta -ve her ne kadar ölse de- Friendfeed'te kaliteli insanlar olsun.

Facebook çok bozdu acayip bozdu :))) sayfalarında amerikalıların dediği gibi hergün değişiklik yapıyorlar kafalarına göre. Bir gün olsun bir anketle halkın önerisini sormadılar. Hele en son sohbet penceresini bozmaları beni kendinden çok soğuttu.

sosyalik
02-08-2011, 14:08   |  #4  
sosyalik avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 47
1,707 mesaj

Sırf sohbet için giriyordum o yeni sohbet penceresi harbiden berbat oldu.Millet artık Messenger filan açmıyor, Facebook'tan sohbet ediyor.Daha kaliteli bir şey yapmaları lazımdı gerçekten.

dasti
02-08-2011, 14:10   |  #5  
dasti avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
1,962 mesaj

Aynen msn tarih oldu gözümde hem artık face sohbetinde de birşeyler paylaşabiliyorsun. Kamera olayını da yapıyolar. Msn e de gerek kalmıyor. Rekabet artacak fazlaa :)))