facebook profilimde sorun var

gfbbudu
24-12-2010, 01:16   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj

profilimdeki paylaşımlar ve fotolar kayboluyor. yeniden girdğmde tekrar geri geliyor ama kısa bir süre sonra yeniden kayboluyor. yardım ederseniz çok sevinirim. hesabımı kapıycam yoksa çok sinir bozucu

mcafee23 ayrılmıştır
24-12-2010, 01:26   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 7
3,717 mesaj

sorununun cevabı facebook adminlerinde
buradan ne yapabiliriz ki?

gfbbudu
24-12-2010, 01:41   |  #3  
OP Taze Üye
2 mesaj

1 haftadır facebook adminlerinede msj atıyorum sorunu bildiriyorum ama değişen bişey yok. bu sorunu yaşayan başka  birisi varsa belki yardımcı olur diye düşündüm.

theBard
09-01-2011, 21:45   |  #4  
Taze Üye
1 mesaj

Aynı sorunu uzun zamandır yaşıyorum ve bu gerçekten dayanılmaz bir renge bürünmeye başladı.

Facebook adminlerine attığım mesajlara geri dönüş yapılmıyor, sorunun ciddiyetini gayet iyi belirtmeme rağmen kaale alınmamak Facebook adminlerinin işlerini pek de iyi yapmadıklarını düşünmeme sebep oluyor.

Yeni bir bildirim uyarısı alıyorum,sol üstteki 'dünya' simgesine tıklayıp gelen bildirimi öğrenmeye çalışmama rağmen,gelen yeni bildirim yerine,3 hafta önceki bildirimleri görüntülüyorum.Bunun yanı sıra yeni bir mesaj geldiği zaman da aynı şekilde eski mesajları görüntüleyebiliyorum.

Duvarımda olan şeyler bir görünüyor, bir kayboluyor.

Yeni bir resim eklediğim zaman bazen görünüyor,bazen görünmüyor.

Umarım birileri yardımcı olabilir.

fenerli_st
14-02-2011, 22:30   |  #5  
Taze Üye
1 mesaj

aynı sorun bende de var sizler sorunu halledebildiniz mi? hallettiyseniz banada yardımcı olur musunuz?....