köklü bir sayfamız vardı facebookta. 32-33bin hayranı vardı. matematik üzerine idi. çok da aktifti. sürekli paylaşımlar yapıyorduk. olimpiyat düzeyi sorular falan sorup cevaplıyoduk. ancak sayfa ortada hiçbir neden yokken kapatıldı. onca emek boşa gitti. şimdi yeniden açtık o sayfayı ama bi sorunumuz var.
--biz soruları not halinde yayınlıyoduk. tüm hayranların anasayfasına ulaşssın diye. ancak yeni açtığımız bu sayfada notlar tüm hayranlara ulaşmıyor. bunun sebebi ne olabilir? lütfen yardımlarınızı bekliyorum. bunun bi ayarı falan mı var?
facebook sayfa ayarları? [lütfen yardım]
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
44 mesaj
Son Düzenleme: headbangersball ~ 12 Temmuz 2010 14:15
Üye
82 mesaj
kullanıcı emeğiyle reklamsız gelişen sayfaları dahada gelişmesin diye kapatıyor facebook doğrudur.. benimde 20 bin hayranlı diego lugano sayfam kapandı.. bahsettiğin sorununda yeni güncellenen facebook ayarlarından kaynaklandığını tahmin ediyorum..
Yeni Üye
21 mesaj
facebook reklam amaçlı kullanımı engellemek için çoğu güncellemeyi göstermiyor. veya daha sonra gösteriyor...,.
Son Düzenleme: kullanici62 ~ 06 Eylül 2012 00:55
Üye
74 mesaj
Kafalarına göre iş yapıyorlar işte yani bilgi paylaşım hayran sayfasını neden kapatırki? geçmiş olsun soruna gelince bilemicem kardeşim.